2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Liāna: Domes atbildīgās amatpersonas sola, bet vairāk kā gadu doto solījumu nepilda (PAPILDINĀTS)

Liāna: Domes atbildīgās amatpersonas sola, bet vairāk kā gadu doto solījumu nepilda (PAPILDINĀTS)

(Papildinātas un pievienotas divas pēdējās rindkopas. Publicēta pašvaldības speciālista atbilde.)

Portāls Radio1.lv saņēma vēstuli no jēkabpilietes Liānas, kura ir neizpratnē, kāpēc Jēkabpils domes atbildīgās amatpersonas nepilda doto solījumu.

Lūk, ko raksta Liāna: "Labdien, vēršos redakcijā ar jautājumu, sakarā ar milzīgu peļki uz gājēju ietves pilsētas centrā. Šādu bildi esmu sūtijusi arī 2015.gada pavasarī un tad, domes atbildīgās personas solīja šo situāciju labot, bet, nu jau ir 2016.gada izskaņa un situācija nemainās, lai tiktu pāri peļķei ir jāšķērso ielas braucamā daļa."

Liānas uzdoto jautājumu, kāpēc solījums nav pildīts, domes atbildīgajām amatpersonām uzdevām pirmdien, 21.novembrī. Ceturtdien, 24.novembrī, pēc vairāk nekā trim dienām, saņēmām atbildi no  Jēkabpils pilsētas pašvaldības Ceļu būvinženiera Edgara Lazdāna. Diemžēl atbilde  nav plaša un tajā netiek sniegts skaidrojums par iemesliem, kāpēc ar šo peļķi Brīvības ielā nav varēts tikt galā daudzu gadu garumā, arī rekonstruējot Brīvības ielu, kā arī tiešas atbildes, kad un kas varētu tikt darīts lietas labā. Lūk, domes atbildīgā speciālista Edgara Lazdāna komentārs:

"Jēkabpils pilsētas pašvaldība informē, ka jautājums tiks risināts 2017. gadā, kad iestāsies remontdarbiem piemēroti laikapstākļi."

Aculiecinieces foto

Atstājiet komentāru