2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

“Es tevī esmu iemīlējies, pasaule !” Ojārs Vācietis (FOTO)(PAPILDINĀTS)

“Es tevī esmu iemīlējies, pasaule !” Ojārs Vācietis (FOTO)(PAPILDINĀTS)

Ar portālu Radio1.lv sazinājās Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijas priekšnieks Indulis Surkulis un informēja, ka vainīgais, kas piemēsloja piepilsētas mežu ir noskaidrots un saukts pie atbildības. Saskaņā ar pašvaldības policijas lūgumu no publikācijas fotogalerijas ir izņemtas vairākas fotogrāfijas, kas satur persondatu informāciju.

Portāla Radio1.lv redakcija saņēma vēstuli un foto no jēkabpilietes, kurai brīvdienu pastaigu piepilsētas mežā pamatīga sabojāja piedrazotais un piecūkotais mežs, kuru kāds izmantojis miskastes vietā. Lūk, jēkabpilites vēstule un fotogalerijā skatāmi viņas atsūtītie foto.

 

"“Es, tevī esmu iemīlējies ,pasaule !”

/Ojārs Vācietis/

Televīzijas cienīgs fotostāsts.

Varētu uzrakstīt vai nofilmēt “dziļāk”, kāpēc notiek šādas lietas, kā DABAS “piecūkošana”.

Jaukā svētdienas pastaiga pa zeltaini skaisto, ar kļavu un citu koku lapām piebirušo mežu, kas atrodas starp Jēkabpili un Salu, Gravānu teritorijā, beidzās ar “sāpošu” sirdi un lielām pārdomām. Meža taku krustojumā bija redzams KĀDA cilvēka “darbs”, ko vairāk gribētos nosaukt par nedarbu : “Iebraucu mežā un piekrāvu to ar savu miskasti”.

Tur bij daudz , TĀ - KĀDA cilvēka liela daļa no nevajadzīgās iedzīves lietām un mantām: segas, mēteļi, apģērba gabali, zābaki, ļoti daudzi saišķi un maisi, u.c. drazas.

Visiem daudzajiem maisiem blakus bij izvēlusies skaistos vākos O.Vācieša grāmatiņa “Es, tevī esmu iemīlējies, pasaule !” un kāda skolnieka burtnīcu kaudze, uz kuras, protams, bij arī skolnieka vārds uzvārds, skola, klase. Domāju, ka skolnieks pie tā nav vainojams, jo viņš ir tikai norāde.

Tad pēc šī fotostāsta arī bez komentāriem var redzēt, no kādām ģimenēm rodas “dabas piecūkošana”.

Liels lūgums, ar radio un TV palīdzību, lai šī ziņa sasniedz “mantības” īpašniekus, un, lai viņi paši arī to VISU satīra ar lielu mīlestību pret DABU.

Mīlestībā pret Pasauli!

Autors : Acu un fotoliecinieks" 

Komentāri (0-4/4)

  • !!!
    02.07.2018 18:33
    Mājām vai dzīvokļiem mainās saimnieki vai īrnieki un iepriekšējo mantas tiek izvāktas. Vainīgi ir izvācēji un pēc šīm burtnīcām var sazīmēt, no kuras mājas tas nācis. Minētie pierādījumi nepierāda ,ka izmetēji ir tie,kas ir uz burtnīcas vai grāmatas, bet tikai norāda, no kuras mājas vai dzīvokļa ,šie atkritumi ir nākuši.
  • Guest
    02.07.2018 18:33
    Krājuma nosaukumā, Sandriņ, viens komats par daudz Tavā interpretācijā...
  • neiet kopā
    02.07.2018 18:33
    Iecavas internātpamatskola un 2.vsk, var vēl uzmest virsū, kaut vai VVC dokumentu, būs riktīga sensācija!
  • Pēteris
    02.07.2018 18:33
    2.vidusskolā māca sivēnus !!!

Atstājiet komentāru