2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Aculieciniece: Pie Radžu ūdenskrātuves - tik skaistā ainavā tāda CŪCĪBA!

Aculieciniece: Pie Radžu ūdenskrātuves - tik skaistā ainavā tāda CŪCĪBA!

Portālam Radio1.lv jēkabpiliete Gita atsūtīja ceturtdienas rītā pie Radžu ūdenskrātuves uzņemtos fotoattēlus, kuros redzama piemēslota vide.

Gita raksta: “Biju šorīt pie karjera fotogrāfēt dabu, nofotogrāfēju arī nesmukumus. Tik skaistā ainavā tāda CŪCĪBA! Jā pa centrālām takām un pludmali vide ir sakopta, tad paeejot nedaudz nost uz malu ir pilns ar atkritumiem. Nofotogrāfēju arī apsvilušos un neuzplaukušos kokus, tie cietuši pavasara kūlas ugunsgrēkā”.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības policijas priekšnieks Indulis Surkulis sarunā ar Radio1.lv sacīja, ka pašvaldības policija regulāri patrulē Jēkabpils Mežaparkā. Līdz šim uzmanība esot pievērsta galvenajai peldvietai un slēpošanas trasei. Turpmāk esot paredzēti reidi arī plašākā Mežaparka teritorijā. Ja tiks pieķerti atpūtnieki, kas lieto alkoholu, smēķē mežā vai piemēslo apkārtni, tie tiks saukti pie administratīvās atbildības. Reidi notiekot sadarbībā ar Radžu ūdenskrātuves inspektoru Aivaru Druvenieku, viņš arī ziņojot policijai par novērotajām nekārtībām.

Aculiecinieces foto.

Saistīta ziņa: Aivars Druvenieks: Esmu dusmīgs uz tiem, kuri piemēslo Radžu ūdenskrātuves pludmali un apkārtni (AUDIO)

Atstājiet komentāru