2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Aculiecinieks: Kena parka laternas sacenšas spožumā ar sauli (FOTO)

Aculiecinieks: Kena parka laternas sacenšas spožumā ar sauli (FOTO)

Radio1.lv redakcija saņēma vēstuli no kādas aculiecinieces, kas stāstīja, ka piektdien gaišā dienas laikā, sacešoties spožumā ar sauli degušas laternas Kena parkā, kā arī Vienības ielā pie veikala “Mego”. Aculieciniece atsūtīja arī foto, kas apliecina viņas novēroto.

Viņa arī piebilda, ka šādos gadījumos pašvaldības pārstāvji vienmēr skaidrojot, ka notiek elektrolīnijas pārbaude vai tiekot mainītas izdegušās spuldzes pret jaunām, šajā gadījumā tuvumā nebijis neviena elektriķa.

Lai noskaidrotu, kāpēc nakts apgaismojums deg dienā, sazinājāmies ar Jēkabpils pilsētsaimniecības departamenta direktoru Raiti Sirmoviču.

“Laternas bija ieslēgtas, jo notika elektrolīnijas pārbaude. Tas, ka nevienu elektriķi nemanīja Kena parkā, vēl nenozīmē, ka neviens nestrādāja. Pilsētā ielu apgaismojums ir saslēgts pa kvartāliem jeb vairākām ielām un, ja gaisma deg Kena parka laternās, tad ir ieslēgts ielu apgaismojums arī Vienības, Brīvības, Dambja un citās apkārtējās ielās, kā arī uz Daugavas dambja. Elektriķi strādāja, kādā no šīm ielām,” skaidro Raits Sirmovičs.

Viņš piebilda, ka redzot ieslēgtu ielu apgaismojumu dienas laikā, iedzīvotājiem neesot jāuztraucas, jo notiek izdegušo lampu nomaiņa vai kāda bojājuma novēršana. Tāpat vien pilsētā neviens lieki ielu apgaismojumu neieslēdzot.

Atstājiet komentāru