2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Iedzīvotājs: Kāpēc demontēja nesen bruģētu ietvi?  (FOTO)

Iedzīvotājs: Kāpēc demontēja nesen bruģētu ietvi? (FOTO)

Jēkabpilī atjauno Lutera ielas posmu no Pormaļa ielas līdz Draudzības alejai. Iedzīvotāji, vērojot remontdarbus, ir neizpratnē, kāpēc šeit demotēja samērā nesen izveidoto bruģēto ietvi, kas vēl bijusi labā stāvoklī.

 

“Nav saprotams, kāpēc vajadzēja demontēt ietvi, kas vēl varēja kalpot ilgu laiku. Varbūt kādam ievajadzējās bruģakmeņus?” jautā jēkabpilietis Jānis.

 

Sarunā ar Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietnieku Aivaru Krapu skaidrojām, kāpēc demontēta ietve.

 

“Šajā ielas posmā ir sabrucis asfalts un tāpēc tas tiek atjaunots. Speciālisti šo ielas posmu apsekoja un konstatēja bojājumus arī ietves bruģī, tāpēc tika demontēta ietve. Uzskatu, ka speciālistu viedoklim var uzticēties un nav pamata apšaubīt lēmumu par ietves atjaunošanu un bruģa nomaiņu,” saka Aivars Kraps.

 

Viņš piebilst, ka darbi Lutera ielā notiek saskaņā ar iepirkumu, kura realizācijas gaitā tika remontētas arī divas ielas Jēkabpilī, Pils rajonā. Lutera ielas posma atjaunošanu veic SIA “Ošukalns”.

Komentāri (0-2/2)

  • Dana
    02.07.2018 18:25
    Draudžibas alejai nav nekāda vaina,bet gājējiem no krustojuma apļa pa Zemgales ielu nav nekāda celiņa.Nezini pa kurieni labāk iet ,vienā pusē gar māju bruģakmens,tālāk stāvlaukums,bet otrā pusē zemaina ietve,kura beidzas pie Jaunās ielas .
  • Jēkabpiliete
    02.07.2018 18:25
    Varbūt labāk vajadzēja labot blakus to ceļu Draudzības alejā, kas ved gar bijušo Krājbanku??
    Pa dzelzceļu ir daudz patīkamāk braukt, nekā pa to ceļu.

Atstājiet komentāru