2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Aculiecinieks: Jēkabpils karogs atkal cietis no vēja brāzmām (FOTO)

Aculiecinieks: Jēkabpils karogs atkal cietis no vēja brāzmām (FOTO)

Portāls Radio1.lv saņēma vēstuli no aculiecinieka Aināra, kurš informē, ka svētdienas vakarā, braucot pār tiltu ievērojis, ka Jēkabpils karogs mastā karājas var teikt “diega galā” un kuru katru brīdi var tikt noplēsts no masta.

 

Pēc viņa domām, karogu no masta atrāvušas pēdējo dienu spēcīgās vēja brāzmas. Ainārs atsūtīja arī dažas ar mobilo tālruni uzņemtas bildes, kurās redzams vēja noplēstais karogs.

 

Portāls Radio1.lv jau informēja, ka pagājušā gada novembrī, kad karogu uzvilka mastā, to pēc trim dienām nācās noņemt, jo masts izrādījās pārāk neizturīgs spēcīgajām vēja brāzmām, kas valda pie tilta pār Daugavu. Toreiz sākotnēji uzstādīto karoga mastu nomainīja pret veidotu no izturīgāka materiāla.

 

Ir pagājuši septiņi mēneši, kopš Jēkabpils karogs plīvo mastā un šoreiz izskatās, ka vēja brāzmas nav izturējis karoga audums.

 

Jau ziņots, ka Jēkabpils karogu mastā pacēla pagājušajā gadā valsts svētkos 18.novembrī. Toreiz paceļot karogu Jēkabpils domes priekšsedētājs Leonīds Salcevičs vēlēja: “Lai plīvo mūžīgi!”

Atstājiet komentāru