2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Mums raksta: Līvānos ielu, kuru bija jāremontē vasarā, remontē februārī

Mums raksta: Līvānos ielu, kuru bija jāremontē vasarā, remontē februārī

Ar Radio1.lv sazinājās līvānieši, kurus izbrīnīja ielu remontdarbi ziemā. 

"Līvanos visu vasaru bedres neremonteja, savukārt ziemas vidū saka remontēt. Šeit aiziet mūsu līvāniešu nodokļi, kad dome izdomā, tad dara, bet kad cilvēki jau gadu par Stacijas ielu sūdzas, tad viss labi, nekas netiek darīts."

Radio1.lv sazinājās ar Līvānu novada domi un jautāja, kāpēc remontdarbi notiek patlaban un, cik kvalitatīvs darbs var būt ziemā, vai tā nav, kā iedzīvotāji norāda – līdzekļu izšķērdēšana un vai darbi nebūs jāveic atkārtoti piemērotākos laika apstākļos?
Atbildi sniedza Līvānu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Līva Rūliete.

“Ņemot vērā 2023./2024. gada ziemas sezonas mainīgos laikapstākļus Līvānu novada pašvaldības atbildīgie darbinieki novēroja, ka ziemas vidū strauji pasliktinājās Stacijas ielas stāvoklis. Stacijas ielas garantijas ietvaros  pašvaldība vairākkārt pieprasījusi atbildīgajam būvuzņēmējam defektu novēršanu - defektu labošanu garantijas laika ietvaros Stacijas ielā ir būvuzņēmēja pienākums un uzņēmējs to veic par saviem līdzekļiem. Bedrīšu aizlāpīšana ar auksto asfaltu ir metode, kuru izmato asfaltbetona seguma uzturēšanai ziemas periodā,”informē Līva Rūliete.

Remontdarbus veic būvuzņēmējs PS “RERE Vide 1”.

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-1/1)

  • Livani
    15.02.2024 13:53
    Aukstā bedru taisidana ir pagaidu risinājums. Kad aiztaisīs kvalitatīvi?

Atstājiet komentāru