2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Labdarības akcija "Piepildīt sapni" Līvānu novada bērniem, aicina atbalstīt mazos līvāniešus

Labdarības akcija "Piepildīt sapni" Līvānu novada bērniem, aicina atbalstīt mazos līvāniešus

"Mans vislielākais sapnis ir izveseļoties, bet pagaidām tas vēl nav iespējams" – tā raksta piecpadsmitgadīgs puisis no Līvānu novada – labdarības akcijas “Piepildīt sapni” dalībnieks.

Viduslatgales pārnovadu fonds akciju “Piepildīt sapni” rīko jau desmito gadu. Katru gadu lasām aprakstus par Preiļu un Līvānu novada bērniem, kuri dzīvo tepat starp mums, un bieži vien mēs nemaz nezinām, ka bērniņam ir kāda hroniska saslimšana vai grūtības.

Un jau desmito gadu kopā ar jums – ziedotāji – esam apņēmušies piepildīt bērnu un vecāku vēlmes, kas bieži vien bez mūsu atbalsta būtu un paliktu tikai sapnis.

Šogad akcijā piedalās 8 bērni no Preiļu novada un 7 bērni no Līvānu novada. Bieži vien bērna sapnis ir ļoti praktiska vajadzība. Piemēram, tehnoloģijas ierīces nereti ir veids, kā apgūt pasauli, valodu un pat sazināties ar ģimeni, tāpēc šogad ir vairāki lūgumi pēc planšetdatoriem un telefoniem. Ir iecerētas arī lieliskas lietas, kas noder bērna fiziskajai un garīgajai attīstībai: šūpoles, teleskops, elektromobīlis, velosipēdi, leļļu māja.

Katrai labdarības akcijai ir savi ziedotāji un atbalstītāji. Zinām droši, ka arī šogad būs gan pastāvīgie atbalstītāji, bet vienmēr aicinām pulkā jaunus.

Šogad esam iecerējuši pateikt īpašu paldies trim pirmajiem ziedotājiem, kas ziedos vismaz 100 EUR, - dāvināsim vērtīgu pārsteiguma balvu!

Bērnu sapņu īstenošanai ziedojumi tiks vākti visu pavasari un vasaru. Akcija noslēgsies ar pasākumu augustā, kur pulcināsim visus akcijā iesaistītos bērnus un viņu ģimenes.

Pašu bērnu un viņu vecāku aprakstītos sapnīšus var izlasīt https://www.vlpf.lv/piepildit-sapni/piepildit-sapni-2023

Ziedot labdarības akcijai var https://www.vlpf.lv/ziedot/ziedot maksājuma mērķī OBLIGĀTI norādot PIEPILDĪT SAPNI.

Aicina atsaukties arī mantiskos ziedotājus, zvanot pa tālruni 28370261 vai rakstot e-pastu vlpf@inbox.lv

Labdarības akciju finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Atstājiet komentāru