2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Bērnudāza “Zvaniņš” bērni saņem dāvanā ekskavatorus (FOTO)

Jēkabpils bērnudārza “Zvaniņš” bērni saņēmuši dāvanā no Jēkabpils ceļu būves uzņēmuma SIA “LV ROADS” – deviņus rotaļu ekskavatorus un trīs ķerras ar piederumiem smilšukastei.

SIA LV Roads veica būvdarbus Meža un Dignājas ielās un bērnudārza audzēkņiem bija iespēja vērot darbiniekus pa logu. Tā radās doma atspoguļot redzēto zīmējumos. Bērnudārza audzēkņi, iestādes vadības un pedagogu atbalstīti, zīmēja savus novērojumus un vecākās grupiņas bērni rakstīja arī novēlējumus ceļu būvniekiem. 

“Es saku ļoti lielu paldies, ka uztaisījāt ceļu!”, raksta mazā Agnese.

“Labi, ka mēs tagad varēsim iet pa jauno ceļu! Lai jums laba veselība!”, novēl Vitolds.

“Paldies, ka būvējāt, jūs esat malači!” raksta Ēriks.

Ar visiem bērnu zīmējumiem un laba vēlējumiem var iepazīties uzņēmuma LV Roads mājaslapā.

Saņemot zīmējumus un laba vēlējumus no bērniem, arī LV Roads kolektīvs vēlējās pateikties mazajiem ķipariem par  izrādīto atzinību un dāvanā bērnudārzam pasniedza deviņus rotaļu ekskavatorus un trīs ķerras ar piederumiem smilšukastei iestādes mazākajiem bērniem.

“LV ROADS” savā Facebook kontā raksta: “Esam pateicīgi, ka mums radās šāda iespēja – piedalīties bērnu izglītošanā un iepriecināšanā! Īpašu pateicību vēlamies izteikt arī dārziņa mūzikas skolotājai, kas ar bērniem sacerēja lielisku dziesmu par ekskavatoriem un ceļiem – tas bija patiešām sirdi sildoši!”

Foto : Jānis Lācis un LV ROADS komanda

Atstājiet komentāru