2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Krustpils pils aicina uz atklājumiem "Leģendu naktī"

Krustpils pils aicina uz atklājumiem "Leģendu naktī"

Jau divpadsmito reizi 28. oktobrī notiks "Leģendu nakts 2023". Šāgada pasākuma tēma – atklājumi.

Tēma palīdzējusi veidot plašu un daudzveidīgu notikumu programmu un sniegs iespēju pilīs un muižās atklāt vēl neredzētas vietas, nedzirdētus stāstus vai nepiedzīvotas sajūtas. Uz Leģendu nakts pasākumiem aicina arī Krustpils pils.

Sestdien, 28.oktobrī pulksten  21.00 Krustpils pils viesiem būs unikāla iespēja iepazīties ar pils iemītniekiem un atklāt vietas, kuras ikdienā apmeklētāju skatieniem ir slēptas. "Leģendu nakts" ir pasākums, kas apmeklētājiem piedāvā unikālu iespēju klausīties dažādus valdzinošus stāstus un "Leģendu nakts" norisinās tumšajās vakara stundās, tās mērķis ir nodrošināt pils viesiem aizraujošu pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai tie ir stāsti par piedzīvojumiem, noslēpumiem vai fantāziju, apmeklētāji var sagaidīt, ka viņi tiks nogādāti dažādos laikos, izmantojot stāstīšanas spēku. Ar daudzveidīgu stāstījumu klāstu un prasmīgiem stāstniekiem "Leģendu nakts" solās būt neaizmirstams izklaides un izdomas vakars.

Mācoties no pagājušā gada kļūdām, kad apmeklētāju bija vairāk, kā iespējams uzņemt, šoreiz Leģendu nakts pasākuma biļetes Krustpils pilī pieejamas TIKAI iepriekšpārdošānā līdz piektdienai, 27. oktobrim.

Foto: jekabpils.lv

Atstājiet komentāru