2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

Pilsētas svētkos Jēkabpilī notiks jautrais “Lupilu”  mazuļu rāpošanas čempionāts

Pilsētas svētkos Jēkabpilī notiks jautrais “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāts

Arī Jēkabpilī notiks vairākus Latvijas novadus apceļojušais “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāts, kas pilsētas svētku laikā 12. augustā plkst. 11.00 visus mazos rāpotājus gaidīs Kena parkā, lai noskaidrotu Sēlijas un Latgales ātrākos mazuļus, informē Lidl Latvija pārstāvis Ingars Rudzītis.

Smaidus raisošajā “Lupilu” rāpošanas čempionātā piedalīties un teju 4 metrus garajā trasē savu rāpošanas māku demonstrēt aicināti apņēmīgākie mazuļi vecumā no 6 līdz 12 mēnešiem. 

Reģistrācija “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionātam notiks īpaši dekorētā un labi pamanāmā teltī Kena parkā. Aptuveni 4 metrus garā rāpošanas trase noteikti būs pa spēkam arī tiem brašajiem mazuļiem, kas savas rāpošanas prasmes vēl tikai spodrina, taču jau ir apņēmības un sacensības gara pilni. Nelielu negadījumu risināšanai, mazajiem sportistiem būs pieejama arī bezmaksas “Lupilu” autiņbikšu nomaiņas stacija!

Neatkarīgi no sasniegtā rezultāta katrs drosmīgais rāpotājs saņems gardu un veselīgu veicināšanas balviņu, savukārt 3 ašākie rāpotāji un viņu vecāki saņems īpašas balvas no čempionāta rīkotāja “Lidl Latvija”. 

“Mēs priecājamies Jēkabpilī veicināt sportisku brīvā laika pavadīšanu ģimenēm, pilsētas svētku laikā piedāvājot šo jauto un mīļo aktivitāti – “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionātu. Novēlam enerģiju un daudz pozitīvu emociju visiem mazajiem dalībniekiem, viņu vecākiem, līdzjutējiem un skatītājiem!” stāsta “Lidl Latvija” pārstāve Zane Neļķe. 

Jēkabpils mazie rāpotāji  un viņu vecāki noslēgs vasaras “Lupilu” rāpošanas čempionātus, kas maija beigās aizsākās Jelgavā, jūlijā turpinājās Valmierā un augustā – Ventspilī.

Komentāri (0-3/3)

  • Citur
    10.08.2023 21:42
    Šis mazais citā pilsētā kļuva par čempionu!
  • jecis
    08.08.2023 21:04
    pa dienu rāpos mazuļi, kad satumsīs - tētuki :)
  • Būsim klāt
    08.08.2023 20:00
    12. augustā plkst. 11.00 visus mazos rāpotājus gaidīs Kena parkā, lai noskaidrotu Sēlijas un Latgales ātrākos mazuļus, informē Lidl Latvija pārstāvis Ingars Rudzītis.

Atstājiet komentāru