2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpils Agrobiznesa koledža piedalās “Erasmus” kursos “Personu mobilitātes mācību nolūkos” (FOTO)


Kā labāk un izteiksmīgāk stāstīt par profesionālo izglītību?

Dzīvojam laikā, kad informāciju par sev svarīgām un aktuālām tēmām meklējam ne vien drukātajā presē, uz afišu stabiem un vides reklāmā, bet pārsvarā izmantojam turpat pie rokas esošo mobilo telefonu, datoru vai planšeti. Kur meklēt? Google, Facebook, Instagram – pirmās vietnes, kas nāk prātā. Vai tās ir vietas, kurā ir informācija un profesionālās izglītības piedāvājums? Jā, ir! 
Marta sākumā Jēkabpils Agrobiznesa koledžas direktores vietniece audzināšanas jomā Zane Ozola piedalījās “Erasmus+” pamatdarbības Nr.1 (KA1) “Personu mobilitātes mācību nolūkos” profesionālās izglītības sektora aktivitātē – kursi un apmācības, kas notika FU INTERNATIONAL ACADEMY TENERIFE, Spānijā, informē Jēkabpils Agrobiznesa koledžas Projektu vadītāja Agrita Landzāne.

5 dienas kopā ar skolu pārstāvjiem no Beļģijas, Horvātijas, Vācijas un Čehijas profesionālu pedagogu vadībā papildinātas zināšanas par Digitālo mārketingu – Kādai jāizskatās skolas mājas lapai? Kas ir un kādi ir ieguvumi no SEO (Search Engine Optimisation)? Satura mārketings, tā audits. Skolu sociālo tīklu konti, to vērienīgās bezmaksas un vērtīgās maksas iespējas! 
“Saturs pazīstams, bet palūkot kā uz šiem procesiem skatās jomu profesionāļi, bija ļoti vērtīgs profesionālās pilnveides process. Gandarījums par “uztrenētajām”/atsvaidzinātajām angļu valodas zināšanām, iegūtajiem mācību materiāliem un iespēju pavisam drīz dalīties ar zināšanām un praktiskiem piemēriem ar mūsu Koledžas pedagogiem. Practice makes perfect!” Zane Ozola.

Projektu līdzfinansē Eiropas Savienība.

Atstājiet komentāru