2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Uz koncertiem aicina Krustpils kultūras nama muzikālais balkoniņš. Dalība pasākumā, uzrādot Covid-19 sertifikātu vai negatīvu testu (FOTO)

Ir klāt jau jūlijs un vasara sevi piesaka visā savā krāšņumā! Krustpils KN komanda, jau otro gadu priecīgi var teikt – Krustpils KN Muzikālais balkoniņš skanēs arī šogad! Vieta un laiks paliek nemainīgs – trešdienas vakari, plkst.19.00, informē Krustpils kultūras nama pasākumu organizatore
Vita Artjomenko.

Karsto jūniju noslēdzot un pašu vasaras pilnbriedu sagaidot, 7. jūlijā.  plkst. 19.00 balkoniņa paēnī aicinās mūziķes – Amandu Veidi un Rūtu Pastari. Viņas par sevi saka: “Mūsu muzikālie ceļi sapinās pāris gadus atpakaļ, kad kopā ieskandinājām otros soprānus LU kamerkorī ”Decoro”. Kora draugi mūs iesauca par Ukuleļu komandu. Tas tādēļ, ka abas spēlējam šīs mazās ģitāras māsīcas. Nejaukā vīrusa laikā koris ir paņēmis „muzikālo pārtraukumu”, bet mūsu ukuleles un ģitāras nebeidz skanēt! Esam uzstājušās gan duetā, gan meiteņu grupas „Mākoņu maratons” sastāvā.” Biļetes cena 2 Eur. Biļetes iepriekšpārdošanā un pasākuma dienā var iegādāties KKN kasē.

14. jūlijā balkoniņš ieskanēsies nedaudz citādāk - būs skaļāk, būs roķīgāk, jo viesosies rokgrupa “Simple Man”. Simple Man pastāv jau 3 gadus un ir zināma kā viena no jaudīgākajām latviešu kaverversiju grupām. Grupas sastāvā ir Jānis Volkovs (vokāls), Edijs Ostapko (ģitāra), Kaspars Orehovs (basģitāra) un Kristaps Karps (bundzinieks). Klīst leģenda, ka Simple Man grupas dalībnieki mīl tikai sievietes un mūziku, bet patiesībā puiši ir ļoti daudzpusīgi.Jānis ir pārdošanas menedžeris un pārdošanas treneris, Edijs ar Kristapu ir mūzikas skolotāji, bet Kaspars ir militārās jomas pārstāvis, kurš  ikdienā spēlē un strādā NBS Štāba orķestrī.

Vairāk kā 3 gadu laikā, kopš pastāv grupa, ir nospēlēti vairāk kā 100 koncerti. Biļetes cena 3 Eur. Biļetes iepriekšpārdošanā un pasākuma dienā var iegādāties KKN kasē.

Jūliju noslēgs ne mazāk skanīgi - 28. jūlijā uz balkoniņa skatuves sagaidīsim Jēkabpils mūziķu grupu “Harijs Band”. Apvienībā muzicē seši profesionāli jēkabpilieši, kas sevi pierāda arī citās grupās un apvienībās –  Harijs Zdanovskis (trompete), Oskars Elksnis (bass), Kaspars Kasparsons (klarnete), Mārcis Briška (bungas), Jānis Briška (saksofons), Aivars Pugačs (akordeons). Kopā šie mūziķi spēlē jau trīs gadus, bet apvienībai šādu nosaukumu devuši vien šogad. Grupa spēlē diksilenda mūziku, kā arī populāras šlāgermūzikas dziesmas. Šis koncerts būs lieliska iespēja padziedāt līdzi un rast baudījumu dvēselei.

Biļetes cena 3 Eur. Biļetes iepriekšpārdošanā un pasākuma dienā var iegādāties Krustpils Kultūras nama kasē.

No 15. jūnija, uzrādot digitālo Covid-19 sertifikātu,  Krustpils kultūras nama kultūras pasākumus var apmeklēt tie, kuri ir:

•    vakcinējušās pret Covid-19;
•    pēdējā pusgada laikā ir pārslimojušas Covid-19;
•    pēdējo 48 stundu laikā ir veikušas Covid-19 testu un tā rezultāts ir negatīvs;
•    pēdējo 6 stundu laikā ir veikušas Covid-19 ātro antigēna testu un tā rezultāts ir negatīvs. 

Aicina izprintēt Covid-19 sertifikātu, kas apliecina kādu no noteikumiem.

Atstājiet komentāru