2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

No 7.aprīļa mācību procesu klātienē atsāk 1.-4. klases Jēkabpils 2.vidusskolā un Jēkabpils 3.vidusskolā

No 7.aprīļa mācību procesu klātienē atsāk 1.-4. klases Jēkabpils 2.vidusskolā un Jēkabpils 3.vidusskolā

Šodien, 6.aprīļa Jēkabpils pilsētas domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu atsākt no 7.aprīļa mācību procesu klātienē 1.-4. klasēm Jēkabpils 2.vidusskolā un Jēkabpils 3.vidusskolā!

Ja nākamajā nedēļā Jēkabpils pilsēta joprojām būs, pēc Slimību profilakses un kontroles centra, drošo pašvaldību sarakstā, tad no 12.aprīļa mācību procesu klātienē turpinās 1-4.klasēs un atsāks 12.klasē Jēkabpils 2.vidusskolā un Jēkabpils 3.vidusskolā, kā arī 12.klasē Jēkabpils Valsts ģimnāzijā! Mācības tiks atsāktas, ievērojot normatīvajos aktos noteiktos ierobežojumus attiecībā uz mācību procesa organizēšanu. 

Pieņemtajā lēmumā noteikts, ka gadījumā, ja Jēkabpils pilsētas pašvaldība no Slimību profilakses un kontroles centra saraksta “Administratīvās teritorijas, kurās epidemioloģiskie apstākļi pieļauj mācību procesa īstenošanu klātienē izglītības iestāžu 1.-4. klasēm” tiek izslēgta, mācību process 1.–4. klasēs Jēkabpils 2.vidusskolā un Jēkabpils 3.vidusskolā tiek turpināts attālināti. Tāpat noteikts, ka izglītības iestāžu vadītājiem jānodrošina normatīvajos aktos noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības un jānodrošina izglītības iestādēs klātienē nodarbināto iknedēļas testēšanu. 

 Jēkabpils Izglītības pārvaldei uzdots sekot Slimību profilakses un kontroles centra saraksta “Administratīvās teritorijas, kurās epidemioloģiskie apstākļi pieļauj mācību procesa īstenošanu klātienē izglītības iestāžu 1.-4. klasēm” izmaiņām un nekavējoties informēt izpilddirektoru, izglītības iestāžu vadītājus un nodrošināt informācijas sniegšanu izglītības iestāžu izglītojamajiem un viņu likumiskajiem pārstāvjiem par izmaiņām mācību procesā. 6.aprīļa domes sēdē attālināti tiešsaistē piedalījās arī Jēkabpils Izglītības pārvaldes vadība, kā arī visi pilsētas vispārizglītojošo skolu direktori, kuri apliecināja skolu gatavību klātienes mācību atsākšanai iepriekš minētajām klasēm un visu epidemioloģisko nosacījumu ievērošanai izglītības iestādēs. 

Avots; Jēkabpils.lv

Komentāri (0-1/1)

  • Jēkabs
    07.04.2021 11:05
    Līdz šodienas 17:00 ikvienam vēl ir iespēja sniegt savu anonīmu viedokli par bijušā Jēkabpils lidlauka teritorijā plānoto A.Veinberga olu produktu ražotni. Aptauja šeit: www.visidati.lv/aptauja/170938 82176/

Atstājiet komentāru