2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Jēkabpils mūziķim HAMILLI tapusi jauna dziesma un videoklips veltīts bokserim Vahramam Vardanjanam (VIDEO)

  • 28 marts 2021 --

Ar Radio1.lv redakciju sazinājās jēkabpilietis, kurš patlaban dzīvo Rīgā – Staņislavs Bogdanovs. Mūzikas pasaulē viņš pazīstams ar vārdu HAMILLI un viņam nesen sadarbībā ar bokseri Vahramu Vardanjanu tapusi jauna dziesma un videoklips «Black Tiger» (https://youtu.be/BmUWZnj2Xy0)

Staņislavs Bogdanovs ar mūziku nodarbojos vairak nekā 10 gadus, lielako laiku rakstīja dziesmas savam un draugu priekam, pieaugot pieredzei viņš izveidoja savu pirmo albumu ar trim dziesmām (https://youtu.be/K4AS0hVQhwI).

Žanrs, kurā strādā jaunais mūziķis ir reps, bet ir arī pop stila dziesmas. Viņš strādā kopā ar kolēģi Ethno no Jēkabpils un Staņislavam Bogdanovam ir sava studija (moodrec), kur top viņa dziesmas.

Jaunākais videoklips veltīts bokserim no Armēnijas Vahramam Vardanjanam, kurš dzīvo Rīgā un uzrāda labus rezultātus sacensībās. Klipa režisors ir Mihails Vinogradovs. Dziesmu veidoja HAMILLI, Ethno, Silinsbeats un Ingus no grupas Kreisais Krasts.

Staņislavs Bogdanovs uzsver, ka ar katru darbu komanda aug un uzkrāj pieredzi, lai paši varētu gan filmēt, gan montēt videoklipus. Paredzams, ka nākamais videoklips jau pilnībā būs jauno mūziķu komandas darbs.

Atstājiet komentāru