2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Audiovizuālie pasākumi Jēkabpilī “Es Tev izstāstīšu” un “Brīnumi ir” nokļuvuši Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvas 2020 finālā

Audiovizuālie pasākumi Jēkabpilī “Es Tev izstāstīšu” un “Brīnumi ir” nokļuvuši Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvas 2020 finālā

1. marta vakarā Latvijas Pasākumu foruma tiešraidē tika paziņoti finālisti Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvai 2020. Izcilības balvas 18 kategorijām tika pieteikti vairāk nekā 100 pasākumi, pilsētvides aktivitātes un notikumi, kas notikuši Latvijā 2020. gadā. Latvijas Pasākumu foruma izcilības balvas žūrija ar balsojumu ir palīdzējusi atlasīt 5 finālistus katrā no 18 kategorijām, informē Jēkabpils pilsētas kultūras pārvalde..

Starp finālistiem ir arī pasākumi, kas norisinājās Jēkabpilī.

Kategorijā "Gada izcilākais notikums Zemgalē 2020" starp pieciem nominantiem ir divi Jēkabpilī notikuši pasākumi:

Jēkabpils audiovizuālais pilsētas stāsts "Es Tev izstāstīšu";
Ziemassvētku rotājums uz Krustpils kultūras nama fasādes "Brīnumi ir".

Līdz 2021. gada 20. marta pulksten visi esošie un bijušie Latvijas Pasākumu foruma dalībnieki varēs balsot par savu favorītu katrā no Latvijas Pasākumu foruma izcilības balvas 18 nominācijām. Izcilības balvas virtuālā pasniegšanas ceremonija notiks tiešsaistē 24. marta vakarā, kad tiks paziņoti kategoriju uzvarētāji un speciālo balvu saņēmēji.

Latvijas Pasākumu forums ir pasākumu nozares speciālistu kopā sanākšanas, pieredzes apmaiņas un zināšanu pilnveides platforma. Ar mērķi atzīmēt izcilus notikumus, pasākumu organizatorus, uzņēmumus, radošos un tehniskos risinājumus un norises vietas pasākumu jomā, turpmāk katru gadu tiks pasniegta “Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balva”.

Izcilības balva atzīmēs izcilu darbību pasākumu jomā, balvas saņēmēju vidū iekļaujot izcilākos nozares profesionāļus - privātā un publiskā sektora pārstāvjus, valsts un pašvaldību pasākumu jomas iestādes, pasākumu organizētājus, producentus, pasākumu norišu vietas, nozares pakalpojumu sniedzējus un piegādātājus, kā arī citus pasākumu nozares uzņēmumus un iestādes.

Komentāri (0-1/1)

  • bijusi jekab-krustp.
    05.03.2021 21:06
    Beidzot kultūra ir tā nozare , kas vienmēr ir pabērna lomā, var Jēkabpils pilsētā lepoties ar 2020.gadā notikumiem kā Zemgales regiona fināla pieciniekā!

Atstājiet komentāru