2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Jēkabpilieši tiek aicināti palīdzēt ekspozīcijas veidošanā

Jēkabpilieši tiek aicināti palīdzēt ekspozīcijas veidošanā

Bijusī Krustpils pils muižas klēts šobrīd ir renovēta un tiek pārveidota par apmeklētāju centru. Šīs ēkas pirmajā stāvā ceļotājiem būs iespēja iegūt informāciju par tūrisma iespējām Jēkabpilī un tuvākajā apkārtnē, bet cokolstāvā tiek veidota ekspozīcija „Tūrisms Jēkabpilī”. Lai topošajā ekspozīcijā pēc iespējas plašāk atspoguļotu izvēlēto tēmu, mums nepieciešama iedzīvotāju palīdzība, portāla Radio1.lv informēja Jēkabpils Vēstures muzeja Komunikāciju nodaļas vadītājas p. i. Ieva Aldiņa. 

Muzeja krājumā pietrūkst fotogrāfiju ar padomju laika restorāniem un viesnīcām Jēkabpilī. Meklējam fotogrāfijas, kur redzama izkārtne vai interjera iekārtojums no dzelzceļa stacijas restorāna, vai slavenā “Staburaga” un “Daugavas”? Varbūt atrodama kāda kolorīta fotogrāfija no viesnīcu dzīves Jēkabpilī?

Fotogrāfijas lūdz sūtīt uz muzeja e-pastu jekabpilsmuzejs@inbox.lv. Ja fotogrāfiju ir daudz, vai nav iespējams tās pašiem digitalizēt, tās var nest uz Jēkabpils Vēstures muzeju (Rīgas iela 216b, Jēkabpils), pirms tam sazinoties ar muzeja galveno krājuma glabātāju pa tālruni 20371518.

Atstājiet komentāru