2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpiliešus aicina iesaistīties līdzdalības akcijā #jēkabpilsmirdz

  • 10 novembris 2020 --

Diemžēl situācija valstī un pasaulē ieviesusi korekcijas arī iepriekš gatavotajā valsts svētku programmā Jēkabpilī. Ņemot vērā, ka publiski pasākumi šobrīd notikt nevar, tāpēc jēkabpilieši, pilsētas iestādes un uzņēmumi aicināti iesaistīties kopīgā svētku sajūtas radīšanā Jēkabpils pilsētā, informē Jēkabpils kultūras pārvalde.

Izgaismojot savu dzīvokļu logus, mājas, uzņēmumus un iestādes, laika posmā no 11.  līdz 18. novembrim aicina iesaistīties līdzdalības akcijā #jēkabpilsmirdz . Fotogrāfijas un video ar izgaismotajiem objektiem aicina ievietot sociālajos tīklos, izmantojot tēmturi #jēkabpilsmirdz .

Jēkabpils Tautas nams un Jēkabpils Galvenā bibliotēka kā vieni no pirmajiem jau izgaismojuši  savas iestādes.
 
Savukārt, pieminot Brīvības cīņās kritušos karavīrus, 11. novembrī, Lāčplēša dienā, visas dienas garumā individuāli vai savu tuvāko lokā var doties novietot svecīti un /vai lāpu pie pieminekļa “ Kritušiem par Tēviju”. Lāčplēša dienas vakarā savu māju logos aicina novietot aizdegtu svecīti.

Jēkabpils kultūras pārvalde aicina: Darīsim to kopā – radīsim svētku sajūtu paši sev, savām ģimenēm, kolēģiem, kaimiņiem un ikvienam jēkabpilietim! Lai ikvienam laba veselība un mums visiem kopā izdodas skaisti sagaidīt mūsu valsts 102. gadadienu!

Video: Iedvesmai „starošana” arī citādākā formātā (māksliniece Katrīna Neiburga).

Foto: Jēkabpils kultūras pārvalde

Atstājiet komentāru