2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Aicina piedalīties Dzejas dienu foto orientēšanās sacensībās - “Dzejo Ceļo Jēkabpilī”

Aicina piedalīties Dzejas dienu foto orientēšanās sacensībās - “Dzejo Ceļo Jēkabpilī”

12.septembrī Jēkabpilī norisināsies Dzejas dienu foto orientēšanās sacensības - “Dzejo Ceļo Jēkabpilī”. Pasākumu organizē Jēkabpils Galvenā bibliotēka.

Pasākums 12.septembrī sāksies pulksten 10.00 pie Jēkabpils Galvenās bibliotēkas. Dzejas dienu foto orientēšanās sacensību mērķis - kopā ar ģimeni, domubiedriem vai kolēģiem aktīvi pavadīt brīvo laiku, iepazīstot Jēkabpils pilsētu un tās vēsturi.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens Jēkabpils pilsētas iedzīvotājs, vai viesi. Komandas sastāva minimālais dalībnieku skaits divi cilvēki, maksimālais pieci cilvēki.  Katrai komandai, piesakoties, jāaizpilda pieteikuma anketa un pasākuma dienā jāiesniedz Jēkabpils Galvenajai bibliotēkai. Katrā komandā obligāti jābūt vienam pieaugušajam, personai, kas sasniegusi 18 gadu vecumu.  Komandai jāņem līdzi fotoaparāts vai ierīce ar ko uzņemt bildes un video kā arī vads, kabelis vai atmiņas karte ko pievienot pie tiesnešu datora  - fotogrāfiju, video pārnešanai finišā. Dalība pasākumā ir bezmaksas.

Pirms sacensībām katrai komandai tiks izsniegtas orientēšanās lapas uz kurām būs karte, dzejoļu fragmenti, mīklas un dažādi uzdevumi, kas jāveic pilsētvidē. Komandas uzdevums būs orientējoties pēc kartes, noteikt kontrolpunkta atrašanās vietu, to atrast un veikt kopīgu komandas bildi. Šajā kontrolpunktā atradīsiet dzejoļa fragmentu, kas jāsavieno ar atbilstošo izdales materiālos uzrakstītajiem dzejoļiem. Fotoattēlā jābūt redzamam kartē norādītajam kontrolpunktam un visiem komandas dalībniekiem vai izņemot vienu, kas veic foto. Komandām tiks dotas četras stundas uzdevumu izpildei, neiekļaujoties šajā laikā, komanda var tikt diskvalificēta. Uzņemt fotogrāfijas drīkst tikai ar vienu foto ierīci. Izdales materiālos ir mīklas, kas jāatmin un mīklas atminējums jānofotografē, bildē nedrīkst būt redzami citi objekti kā tikai atminējums. Pildot mīklas uzdevumu no sākuma jānofotografē mīklas teksts un tad atminējums. Pārvietoties sacensību laikā drīkst dažādi  - kājām, auto, velosipēdiem vai kā citādi, uzdevumu izpildes laiks netiks ņemts vērā. Uzvarēs komanda, kura būs nopelnījusi visvairāk punktus.

Uzvarētāju apbalvošana paredzēta dzejas festivāla noslēguma pasākumā Kena parkā 12. septembrī plkst. 17.00. Uzvarētāju komanda iegūs piecas ieejas biļetes uz Fantasy.lv galeriju. 

Komandas sacensībām var reģistrēt līdz 11. septembrim, sūtot pieteikuma anketu uz e-pastu lan@jgb.lv vai klātienē Jēkabpils Galvenajā bibliotēkā. Vairāk informācijas zvanot pa tel.26368784. 

PIETEIKUMA ANKETA PIEEJAMA TE

Avots: Jēkabpils galvenā bibliotēka

Komentāri (0-1/1)

  • HM....
    04.09.2020 13:19
    Kur var atrast to pieteikuma anketu?

Atstājiet komentāru