2024.gada 19. marts

Jāzeps

Pasniedz diplomus Baltijas Starptautiskās akadēmijas Jēkabpils filiāles absolventiem

Pasniedz diplomus Baltijas Starptautiskās akadēmijas Jēkabpils filiāles absolventiem

26.jūnijā Jēkabpilī, Krustpils pilī, svinīgi tika pasniegti maģistru un bakalaura diplomi  Baltijas Starptautiskās akadēmijas (BSA) Jēkabpils filiāles absolventiem. Diplomus pasniedza un pašvaldības vārdā sveica Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps, vēlot absoventiem sasniegt tos mērķus, kuru dēļ  ieguldīts laiks un darbs, lai šo diplomu saņemtu, informē Jēkabpils pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa.

Savā uzrunā viņš sacīja, ka jau daudzu gadu garumā par tradīciju kļuvis sadarbībā ar BSA Jēkabpils filiāles vadību, augstskolas absolventiem, kuri studē Jēkabpilī, diplomus saņemt Jēkabpils pilsētas pašvaldībā. Šogad Jēkabpils pilsēta svin savu 350 gadu pastāvēšanu, tādēļ šogad izlaidums notika Krustpils pilī. A.Kraps uzsvēra, ka renovējot Krustpils pili, veikti vieni no lielākajiem ieguldījumiem pēdējo divu gadu laikā pilsētā.

Klātesošajiem pēc izlaiduma svinīgās daļas bija iespēja arī apskatīt jauno Jēkabpils pilsētas vēstures ekspozīciju.

altijas Starptautiskās akadēmijas Jēkabpils filiāles direktore Inta Čamane sacīja, ka ir liels gandarījums par absolventu paveikto darbu un sekmīgo darbu aizstāvēšanu, kā arī vēlēja iegūtās zināšanas izmantot katram savā tālākajā profesionālajā darbībā. I. Čamane pateicās arī par pašvaldības atbalstu vairāku gadu garumā. Maģistra diplomi tika pasniegti septiņiem absolventiem studiju programmā “Sociālais darbs", diviem studiju programmā “Uzņēmējdarbība” un vienam bakalauram studiju programmā “Tiesību zinātnes”.

Atstājiet komentāru