2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils 2.vidusskolas svinīgo atklāšanu pēc vērienīgajiem remontdarbiem plāno jūlija vidū (FOTO)

Šodien, 14.maijā Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Kraps kopā ar būvnieka SIA "Jēkabpils PMK ” pārstāvjiem un atbildīgajiem speciālistiem apsekoja Jēkabpils 2.vidusskolas būvdarbu gaitu. Objektā intensīvi turpinās darbi virtuves blokā, kā arī teritorijas labiekārtošanā un apzaļumošanā.

“Būvdarbi skolas ēkas pirmajos četros stāvos ir gandrīz pabeigti. Tiek labiekārtotas klases, izvietotas interaktīvās tāfeles un datorsistēmas. Gaidam, kad tuvākajā laikā atvedīs mēbeles. Tuvāko divu nedēļu laikā šeit viss būs kārtībā. Pagrabstāvcā, ēdināšanas telpā notiek aktīvi būvdarbi, kas arī tuvāko triju nedēļu laikā būs pabeigti. Paralēli norisinās arī apzaļumošana – melnzemes pievešana, zālaja sēšana un dekoratīvo augu stādīšana, līdz 5.jūnijam šie darbi tiks padarīti. Pēc tam notiks dokumentu saskaņošana ar visām atbildīgajām iestādēm un paredzams, ka jūlija vidū būs tā diena, kad varēs svinīgi griezt lentu un atklāt izremontēto 2.vidusskolu,” sarunā ar Radio1.lv sacīja Aivars Kraps.

Darbi notiek projektā ,,Jēkabpils vispārējās izglītības iestāžu mācību vides un infrastruktūras uzlabošana’’, kas paredz veikt divu Jēkabpils vispārizglītojošo skolu modernizāciju- Jēkabpils 2.vidusskolas un Jēkabpils Valsts ģimnāzijas mācību vides infrastruktūras uzlabošanu, nodrošinot izglītojamo vajadzībām atbilstošas vispārējās izglītības pakalpojuma pieejamību un sekmēt kompetenču pieejā balstītu vispārējās izglītības satura pakāpenisku ieviešanu.

Foto: jekabpils.lv/Jānis Lācis

Atstājiet komentāru