2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Uzmanību!!! Tas jāzina visiem, kam lieliska noskaņa ir neatņemama dzīves sastāvdaļa!

Vai zināji, ka arī Tev ir lieliska iespēja mesties galvu reibinošos piedzīvojumos kopā ar kori "Noskaņa", pievienoties mūsu enerģiskajai komandai un papildināt to ar savu personību.

Mēs esam paprāvs bariņš dzīvespriecīgu un vienkārši foršu cilvēku, kuriem vienmēr ir ko dziedāt, ir par ko parunāt, ir par ko smieties, ir kur doties, ir ko svinēt, ir kur satikties, ir kur aizbraukt, ir kur piedalīties, ir … Vārdu sakot, mums ir vēlme dzīvot skaisti un mēs to arī darām- ar NOSKAŅU. Šogad mūsu kolosālajam kolektīvam apritēs apaļi 25 gadi un mums plānojas pamatīga ballīte, tāpēc vien ir vērts mums pievienoties! Mēs ik pa laikam piedalāmies arī kādā starptautiskā kora konkursā tuvākā vai tālākā, tāpēc ar mums kopā būs iespēja arī mazliet paceļot. Mūsu kolektīvā dzied neskaitāmu profesiju pārstāvji, ģimenes cilvēki un vientuļie vilki, kā arī lieliski sadzīvo vairākas paaudzes. Tu noteikti šeit atradīsi jaunus draugus vai līdzīgi domājošus domubiedrus. Mūsu korī dzied cilvēki, kas ir mācījušies lielākās vai mazākās mūzikas skolās, bet dzied arī tādi, kas no nošu lapām lasa tikai dziesmu vārdus un izbrīnīti skatās uz tiem “bumbuļiem ar kātiņiem”.

Tāpēc zini, mēs pieņemsim Tevi savā kolektīvā arī tad, ja Tava līdzšinējā dziedāšanas karjera ir saistīta tikai ar dziedāšanu dušā. Mēs priecāsimies, arī tad, ja Tu dziedi vien pie auto stūres sastrēgumos vai klusi, klusi miega dziesmiņas bērniem. Un ja nu tomēr Tev ir akadēmiskais grāds mūzikas nozarē, tad arī Tevi mēs noteikti gaidām savā kolektīvā, vajag taču arī kādu, kas palīdz tikt galā ar “bumbuļiem”. Mums arī nav svarīgi kur Tu dzīvo, ja vien Tu spēj atrast veidu, kā vienu reizi nedēļā nokļūt līdz mēģinājumam. Mūsu kordiriģentei Ilzei Bērziņai, mēs tik ļoti patīkam, ka viņa, starp citu, pie mums brauc no pašas galvaspilsētas Rīgas. Mēs arī esam gana izpalīdzīgi, un ja vajadzēs, paķersim pa ceļam, atvedīsim, aizvedīsim un mājupceļā ievedīsim veikalā pēc piena un maizes brokastīm. Mūsu korī šobrīd dominē sievietes. Kā jau minēju mums ir lieliska kordiriģente Ilze Bērziņa un viņas labā roka Iveta Bērziņa. Mums ir arī pašiem sava prezidente Ingrīda Millere. Un arī dziedātāju rindās mums šobrīd ir neliels dāmu pārsvars. Tāpēc, ja esi stiprā dzimuma pārstāvis, mēs jo īpaši Tevi gaidām savā pulkā.

Ja Tu esi dziedāt griboša dāma, droši nāc, bet neaizmirsti, ka Tev obligāts nosacījums ir paņemt līdzi vīru, kaimiņu vai vienkārši labu draugu, kas vēlas dziedāt. Koris “NOSKAŅA” nav tikai koris, tā ir liela draudzīga ģimene, kura cītīgi strādājot rada brīnišķīgu un baudāmu mūziku, kas iepriecina klausītājus un arī mūs pašus. Mēs pieturamies pie principa “Dzīvi vajag svinēt!”. Tāpēc mēs vienmēr atrodam iemeslu, lai sanāktu kopā, svinētu un kopīgi padziedātu. Šajos mirkļos mēs mazliet noliekam malā kora mūziku un ļaujam no sevis izlauzties mežonīgai rokzvaigznei, asai popmūzikas naglai vai šlāgermūzikas pavēlniekam.

Nu ko Tu vēl domā?! Tik plaša spektra visaptveroši piedāvājumi apkārt nemētājas. Tā ir Tava dzīves lielā iespēja! Nāc un izmanto to!
Gaidīsim Tevi 18. un 25. septembrī plkst. 18:45, Jēkabpilī, Rīgas ielā 212, Krustpils Kultūras nama mazajā zālē. Droši zvani, ja ir jautājumi T: 28393301.

Atstājiet komentāru