2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Zinību dienas svinīgie un izklaidējošie pasākumi Jēkabpilī

Zinību dienas svinīgie un izklaidējošie pasākumi Jēkabpilī

Zinību dienā 2.septembrī Jēkabpilī svinīgie pasākumi saistībā ar jaunā mācību gada sākumu noritēs visās pirmsskolas  un vispārizglītojošajās iestādēs, bet pēcpusdienā būs pieejami dažādi izzinoši un izklaidējoši pasākumi.

Zinību dienas rītā, 2.eptembrī pulksten 8.30 pirmais uz svinīgo pasākumu pulcēsies pirmsskolas izglītības iestādes “Zvaniņš” kolektīvs – audzinātājas, auklītes, bērni un vecāki.

 Pēc stundas, pulksten 9.30 svinīgais pasākums norisināsies pirmsskolas izglītības iestādē “Zvaigznīte”, Jaunā ielā 43, savukārt šīs iestādes otrā ēkā, Meža ielā 12, svinīgais pasākums norisināsies pulksten 11.00.

Pulksten 9.00 Zinību dienas svinīgie pasākumi sāksies – Jēkabpils Valsts ģimnāzijā, kā arī Jēkabpils pamatskolas klasēm, kas izvietotas ģimnāzijas ēkā un Jēkabpils 3.vidusskolā, 

Pulksten 10.00  Zinību dienas svinīgie pasākumi sāksies vairākās pilsētas mācību iestādēs – Jēkabpils pamatskolā, Rīgas ielas ēkā, Jēkabpils 2.vidusskolā, kā arī bērnudārzos “Auseklītis”, “Bērziņš” un “Kāpēcītis”.

Puilksten 11.00 svinīgais Zinību dienas pasākums norisināsies Jēkabpils Agrobiznesa koledžas pagalmā.

Jēkabpils interešu izglītības iestādēs Zinību dienas pasākumi norisināsies pēcpusdienā, savukārt Bērnu un jauniešu centrā visas nedēļas garumā būs atvērto durvju nedēļa katru dienu no pulksten 15.00-17.00.

Jēkabpils Mūzikas skolā Zinību dienas pasākums notiks 2.septembrī pulksten 13.00, savukārt Jēkabpils Mākslas skolā – pulksten 15.00, arī Jēkabpils sporta skola sāks jauno mācību gadu 2.septembrī. 

Zinību dienā Jēkabpilī norisināsies šai dienai veltīti vairāki izzinoši izklaidējoši pasākumi, kuros aicināti piedalīties skolēni.

2. septembrī, lai nosvinētu jaunā mācību gada sākšanos, aicina mazākos Jēkabpils iedzīvotājus kopā ar ģimeni apmeklēt radošo darbnīcu Jēkabpils Tautas namā, kurā leļļu meistara vadībā būs iespējams uzzināt, kā pašam uztaisīt lelli. Darbnīcu vadīs leļļu mākslinieks Jurijs Abramenko. Darbnīcas sākums plkst. 12.30.

Pēc darbnīcas Jēkabpils Tautas namā būs iespēja noskatīties animācijas filmu “Lote un pazudušie pūķi”. Pasākums bez ieejas maksas.

Jēkabpils Vēstures muzejs 2. septembrī aicina pirmklasniekus ar ģimenēm apmeklēt Krustpils pili un "Sēļu sētu" bez maksas. Mazos jēkabpiliešus gaidīs ciemos no plkst 10.00-17.00.

2.septembrī pulksten 15.00-20.00 Jēkabpilī, Krustpils brīvdabas estrādē, viesosies dūmburbuļu diskotēka bērniem un jautrie Minnionu tēli! Minnionu komanda ar vadītāju galvenajā lomā izklaidēs bērnus pasākumā, iesaistot tos dažādos uzdevumos un atrakcijās. Pasākums ar ieejas maksu.

Atstājiet komentāru