2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Sestdien Kena parkā festivāls “Lustes Jēkabpilī” un zaļumballe

Sestdien Kena parkā festivāls “Lustes Jēkabpilī” un zaļumballe

10. augustā plkst. 17.00 Kena parka estrādi ieskandinās XII Starptautiskais Tautas mūzikas festivāls „Lustes Jēkabpilī” un noslēgumā būs zaļumballe, informē Jēkabpils kultūras pārvalde.

Šogad Jēkabpilī viesosies ciemiņi no ārvalstīm – tautas mūzikas ansambļi „Lakštingele” (Lietuva) un „Zhivica” (Baltkrievija). Latviju festivālā pārstāvēs kapelas „Digna” (Dignāja), „Spēlmaņi” (Nīgrande), Laimas kapela (Krišjāņi), „Blāzma” (Žīguri), kā arī tautas mūzikas ansambļi „Danču spēle” (Tukums) un „Rakari” (Daugavpils), pasākumu krāšņāku padarīs Aijas Rūlietes dejotāji. Lustes šogad svin jau 12. gadskārtu un tāpat kā pagājušajā gadā tās notiks atjaunotajā Kena estrādē, bet idejiski jau viss paliek pa vecam – būs lustīgi, būs skanīgi, būs tautiski!

Festivāls „Lustes Jēkabpilī” sevi ir pierādījis kā nozīmīgs un muzikāli augstvērtīgs pasākums ne tikai Jēkabpilī un Latvijā, bet arī tuvējās kaimiņvalstīs. Visos ansambļos darbojas talantīgi, profesionāli un aizrautīgi mūziķi, kas ar vislielāko prieku aicina apmeklēt pasākumu.

Plkst. 20.00 aicina izlustēties un izdancoties zaļumballē, kurā par muzikālo noformējumu rūpēsies festivāla kapelas un  grupa „Jauda” (Līvāni).
uzikālo noformējumu rūpēsies festivāla “Lustes Jēkabpilī”  kapelas un  grupa „Jauda” (Līvāni).

Pasākums bez ieejas maksas.

Atstājiet komentāru