2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Sestdien, 1.jūnijā Jēkabpilī ar gājienu un pasākumu Kena parkā svinēs tradicionālos Bērnu svētkus

Sestdien, 1.jūnijā Jēkabpilī ar gājienu un pasākumu Kena parkā svinēs tradicionālos Bērnu svētkus

Jēkabpils Kena parkā 1. jūnijā no plkst. 11.00 līdz 14.00 norisināsies bērnu svētki “Pasaku mežā”.

Jūnijs ik gadu svinīgi sevi piesaka ar Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, kas ir veltīta visiem pasaules bērniem. Šīs dienas atzīmēšana arī Jēkabpilī kļuvusi par skaistu un neatņemamu tradīciju. Šovasar svētkus krāšņi svinēsim 1. jūnijā Jēkabpils Kena parkā. Svētki sāksies plkst. 10.30 ar jestru svētku gājienu no Vecpilsētas laukuma pa Pasta un Brīvības ielu līdz pat Kena parkam, kopā ar mums gājienā dosies Lācītis, Vāvere, Princese un mazie poniji!

Ienākot Kena parkā, ikviens nonāks Pasaku mežā, kur uz Kena estrādes skatuves notiks daudzveidīgs svētku koncerts. Tur satiksim Aiju Andrejevu, Martu Kristiānu Kalniņu un Goran Goru koncertprogrammā “Mīļdziesmiņas”. Klausīsimies un šūposimies deju ritmos lielo un mazo jēkabpiliešu koncertā, un noslēgumā viesosimies “Pasaku meža akadēmijā”, kur ikvienu uz rotaļām un aktivitātēm aicinās Lācis, Vāvere un visīstākā Princese. Šai dienā pasaku Princese ikvienu mazo pasākuma apmeklētāju aicina ietērpties princeses vai prinča tērpā un piedalīties “Princešu un Prinču parādē”.

Savukārt parkā visu svētku laiku dzīvos pasaku tēli un kā jau īstā pasaku mežā  gaidīs raibu raibas izklaides visām gaumēm – “Prieka atrakcija” līdz mums atvizinās tādas spēles kā “Kurmja rakums”, “Galda boulings”, “Trakais braucējs” un citas, būs radiovadāmo mašīnu trase un elektoroauto noma, kā arī dažādas radošās darbnīcas un sporta sektori. Jūsu iemīļotie poniji ar nepacietību gaidīs to jauko brīdi, lai varētu izvizināt mazos svētku dalībniekus. Protams, neiztikt arī bez sejiņu apgleznošanas, piepūšamajām atrakcijām, karuseļa, popkorna un cukurvates saldās smaržas.

Bērnu svētki – tā ir iespēja arī mums, vecākiem un vecvecākiem atgriezties tai skaistajā un bezrūpīgajā laikā, ko sauc par bērnību – un to lielākā vērtība ir iespēja jautri pavadīt laiku kopā!

Svētku sajūta sākas ar gājienu. Sajūti to! Pulcēšanās un stāšanās svētku gājienam plkst. 10.15 pie Jēkabpils Tautas nama. Aicināts ikviens!
Tiekamies svētkos!

Krustpils kultūras nama pasākumu organizatore
Vita Artjomenko

Foto no arhīva: Bērnu svētku gājiens 2018.gadā.

Komentāri (0-1/1)

  • Vecmāmiņs
    28.05.2019 16:03
    Tikko jau vieni liidziigi sveetki bija sr liidziigi programmu. Varbuut vajadzētu tos apvienot?

Atstājiet komentāru