2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Ingas Nesteres fotoizstāde “Kā es kļuvu par princi”

Ingas Nesteres fotoizstāde “Kā es kļuvu par princi”

Režisores Ingas Nesteres fotoizstādes “Kā es kļuvu par princi” (patiess stāsts par kaķēna dzīvi) atklāšana Jēkabpils pilsētas bibliotēkas Izstāžu un tikšanās zālē 1. martā plkst. 16.00. Izstāde apskatāma līdz 31. martam.

Izstāde veidota kā fotostāsts par Ingas smilšu krāsas runci Leo un tā dzīvi mājās "Miera osta". Bildēs fiksēti notikumi no brīža, kad Leo kā mazs nobijies kaķēns drēgnā rudens dienā nonāk pie saviem saimniekiem līdz šodienai, kad Leo izaudzis par skaistu, pašpārliecinātu runci. Fotogrāfijās redzams, kā Leo spēlējas ar mantiņām, sadraudzējas ar suni Rembo, ēd ar to no vienas bļodiņas, dodas iepazīt apkārtni, kā, spēlējoties ar sienas pulksteni, apgāž virtuves plauktu ar krūzītēm un citi runča dzīves notikumi. Izstādes atklāšanas dienā paredzēti arī daži pārsteigumi…

 
Izstādē redzama režisores Ingas Nesteres mīlestība pret dabu un īpašs skatījums uz mūsu mazajiem brāļiem dzīvniekiem. Izstādi būs interesanti aplūkot gan bērniem, gan pieaugušajiem. Pasākumu organizē Jēkabpils pilsētas bibliotēka sadarbībā ar foto un video ziņu portālu “multinews.lv”.

Atstājiet komentāru