2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jēkabpils mērs kopā ar skolēniem raksta dzeju uz trotuāra (FOTO)

Jēkabpils mērs kopā ar skolēniem raksta dzeju uz trotuāra (FOTO)

Šodien jau no paša rīta Jēkabpilī norisināsies Dzejas dienu pasākums “Raibais spainis” jeb “Sirds uz trotuāra”. Šodien skolu jaunuieši uz pilsētas trotuāriem ar krītiem raksta Raiņa un Apspazijas dzeju.Viņiem pievienojās arī Jēkabpils mērs - Leonīds Salcevičs.

 

Koledžas audzēkņi dzeju rakstīja uz ietves pretī pilsētas domei un viņiem uz kādu brīdi pievienojās arī domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs. Arī viņš uz trotuāra uzrakstīja Raiņa dzejas rindas un zem tām atstāja savu autogrāfu.

 

Paredzēts, ka  pie tirdzniecības centra “Aura” dzeju rakstīs 2.vidusskolas skolēni. savukārt Jēkabpils Valsts ģimnāzijas audzēkņi dzeju rakstīs uz ietvēm un laukuma pie skolas, kā arī pie Jēkabpils tautas nama. Bet Jēkabpils pamatskolas skolēni pie savas mācību iestādes un Rīgas ielā.

 

Jēkabpils 3.vidusskolas skolēni dzeju uz ietvēm rakstīs pie veikala “Supernetto”, Rīgas ielā un vecajā tirgus laukumā, kā arī uz ietves pie Krustpils un Jēkabpils novada domes.

Komentāri (0-1/1)

  • varbūt kļūdos
    02.07.2018 18:25
    Vai tad tām dzejas rindām nebija jābūt galvā,nevis planšetē vai uz papīra? Tā muļķīgi izskatās,ja divas rindiņas no papīra noraksta.

Atstājiet komentāru