2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpilī notiks karaoke čempionāta atlase

Jēkabpilī notiks karaoke čempionāta atlase

Pa pa visu Latviju notiek „Latvijas karaoke čempionāta 2015” atlases 15 Latvijas pilsētās, bet konkursa fināls norisināsies 16. un 17. oktobrī.

8. augustā plkst. 16.00 norisināsies Jēkabpils konkursa atlase uz skatuves Kena parkā. Divi labākie dziedātāji saņems balvas no konkursa draugiem - kompānijas „Vējstikli” un „Mr Karaoke”, kā arī iekļūs konkursa finālā, kas notiks 16. un 17. Oktobrī Rīgā. Konkursantus vērtēs žūrija, kuras sastāvā ir Guntis Veits, Andris Kivičs, Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Anatolijs Hvojnickis, Tatjana Lukašenkova, Viktors Zemgalss, Sabīne Berezina un Laura Raila. Konkursa gaitu atspoguļos Mūzikas video kanāls, kur būs redzams raidījums Latvijas karaoke čempionāta dienas grāmata.

„Latvijas karaoke čempionāta 2015” uzvarētājs saņems galveno balvu - dziesmas ierakstu un video klipu no skaņu ierakstu studijas „Antex” un Mūzikas video kanāla. Konkursa otrās un trešās vietas ieguvējiem būs balvas no karaoke sistēmu ražotāja „Studio Evolution” un „Mr Karaoke”. Būs balvas arī no konkursa draugiem kompānijas Vējstikli un mrkaraoke.

Konkursā var piedalīties neprofesionāli dziedātāji, kas ir sasnieguši 18 gadu vecumu. Informācija par konkursu: www.mrkaraoke.lv.

Atstājiet komentāru