2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Sveicam Elvu Porieti ar uzvaru starptautiskajā publiskās runas konkursā

Sveicam Elvu Porieti ar uzvaru starptautiskajā publiskās runas konkursā

Šī gada 11.aprīlī Zviedru Ekonomikas augstskolā notika ikgadējais ESU (the English Speaking Union) organizētā publiskās runas angļu valodā nacionālais fināls. Mūsu skolas skolēni Elva Poriete (12.b klase) un Artis Miglāns (12.c klase) uzvarot konkursa Latgales reģionālajā pusfinālā Daugavpilī , ieguva tiesības piedalīties nacionālajā finālā un sacensties ar visas valsts labākajiem oratoriem starptautiskas žūrijas priekšā. Kopvērtējumā Artis Miglāns ieguva 2.vietu un saņēma sponsoru balvu.


Nacionālajā finālā 1.vietu un tiesības braukt uz Starptautisko publiskās runas finālu, kas notiks maijā Londonā ieguva Elva Poriete. Viņas runa tika atzīta par vislabāko un saturiski interesantāko.


Elva ir ļoti talantīga un piedalās dažādu mācību priekšmetu olimpiādēs un konkursos, gūstot godalgotas vietas. Šogad Elva ieguvusi arī 1.vietu Jēkabpils pilsētas un novada angļu valodas olimpiādē. Ikdienā Elva neapstājas pie sasniegtā, vienmēr ir vēlme strādāt ar grūtākā, augstāka līmeņa mācību materiāliem. Elva daudz lasa gan dzimtajā, gan angļu valodā un viņas intereses ir vispusīgas.


Izcīnot 1.vietu šāda mēroga konkursā Elva ir likusi skanēt Jēkabpils Valsts ģimnāzijas un Jēkabpils pilsētas vārdam ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē. Paldies par ieguldīto darbu un rezultātu un veiksmi Londonā!

JVĢ angļu valodas skolotāja Dace Seglēre

Atstājiet komentāru