2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Daugavpils Universitātē mazākumtautību pārstāvji un nepilsoņi varēs apgūt Latvijas kultūru

Daugavpils Universitātē mazākumtautību pārstāvji un nepilsoņi varēs apgūt Latvijas kultūru

Daugavpils Universitātes Humanitārās fakultātes Mūžizglītības, kultūras un zinātnes komunikācijas biedrība "Intelekta parks" aicina pieteikties dalībai projektā „Latviešu valodas un Latvijas kultūras kanona integrēta apguve mazākumtautību pārstāvjiem un nepilsoņiem Būsim pazīstami: Latvijas Kultūras kanons” un pilnveidot latviešu valodas prasmi, apmeklēt "Valodas runātāju klubiņu", iepazīt Latvijas Kultūras kanonu un piedalīties mācību ekskursijās.
 
Projekta ietvaros tiks izstrādāta integrēta programma un mācību materiāli mazākumtautību pārstāvjiem un nepilsoņiem ar mērķi uzlabot latviešu valodas prasmi un gūt zināšanas par Latvijas Kultūras kanonu – izcilāko un ievērojamāko mākslas darbu un kultūras vērtību kopumu, kas atspoguļo nācijas visu laiku nozīmīgākos sasniegumus kultūrā.
 
Pieteikšanās kursiem no 2014. gada 4. augusta līdz 1. septembrim. Mob. t. - 28950335. E-pasts: kursidu@inbox.lv (jānorāda vārds, uzvārds, kontaktinformācija).Projekta finansējums – 17993.34 EUR (90 % no projekta izmaksām).Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija un programmu finansē EEZ finanšu instruments un Latvijas valsts.

 

Informāciju sagatavoja:
Zane Ločmele
DU Starptautisko un sabiedrisko attiecību daļas
Sabiedrisko attiecību menedžere

Atstājiet komentāru