2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Kino Placī animācijas filma „Tītari: Atpakaļ nākotnē” (VIDEO)

Kino Placī animācijas filma „Tītari: Atpakaļ nākotnē” (VIDEO)

No 30.jūlija līdz 2.augustam plkst. 22.30 Kino Placī demonstrēs piedzīvojumu animācijas filmu „Tītari: Atpakaļ nākotnē".

Filmas tēli ietur līdzsvaru starp gudrību un muļķību, veiksmi un neveiksmi. Mēdz uzskatīt, ka tītari ir dumji putni, derīgi tikai svētku galdam. Pienācis laiks sagraut šo mītu. Animācijas komēdija „Tītari: Atpakaļ nākotnē" mainīs jūsu domas.
 
No šī brīža, ieraudzījuši tītaru, jūs zināsiet, ka sirdī viņš ir ērglis. Nu labi, varbūt ne gluži ērglis, tomēr ar ērgļiem tam ir daudz vairāk kopīgā nekā ar vistām, zosīm, irbēm un citu putnu gaļas stenda asortimentu.

Burvīgajam nelaimes putnam Regam dažādi apstākļi arvien piežmiedz asti, tomēr liktenis ļauj tikt cauri sveikā. Viņš sastop tītaru pasaules Rembo – Džeiku. Lai izpildītu mūža lielo uzdevumu, diviem iesīkstējušiem individuālistiem jāpārkāpj savi principi. Ar pavieglu un ļoti jauku filmas varoņu bariņa palīdzību viņi cenšas glābt tītaru dzimumu, lai uz mūžīgiem laikiem izsvītrotu tos no svētku galda ēdienkartes.
 
Lai to paveiktu, viņiem jāielavās slepenā karabāzē, jāpārvietojas laikā uz 1621. gadu, kad Savienotajās Valstīs sāk svinēt Pateicības dienu, jāsapulcē tītaru glābšanas armija un jāpagriež atpakaļ vēstures rats, it kā tītaru ēšanas tradīcija nemaz nebūtu radusies.
 
Animācijas filmas režisors Džimijs Heivords strādājis arī pie šedevriem „Hortons", „Mošķīši", „Rotaļlietu stāsts" un „Nemo meklējot", un šoreiz vēriens tiešām ir plašs; filmas „Šreks" producenta Ārona Vornera līdzdalība un viņa drosmīgās idejas ļauj filmai pretendēt uz to, ka tās ietekmē mainīsies jūsu ēšanas paradumi.
 
 
Oriģinālais nosaukums: Free Birds
Žanrs: animācija
Garums: 1h 31 min
Gads: 2013
Pirmizrāde Latvijā: 22.11.2013
Vecuma ierobežojums: nav
 
Biļetes cena uz seansu 1,5 €, iepriekšpārdošanā biļetes nopērkamas Jēkabpils tautas nama kasē, bet pirms kino seansa – Kino Placī.
Ja laika apstākļi izskatās nelabvēlīgi, pārliecināties, vai seanss notiks, var, piezvanot pa tālruni 29519148. Par labsajūtu filmas skaitīšanās laikā lūgums maksimāli parūpēties katram pašam – paņemt līdzi siltāku šalli, pledu, pretodu līdzekli.

Komentāri (0-4/4)

  • Santa
    02.07.2018 18:16
    jaņuk
    Kāpēc uzreiz rējējiem? Ja mans viedoklis atšķiras no Jūsu, tad vai tad es nedrīkstu izteikt savas domas?
    Vnk izskatās ļoti feina multfilma, un mans bērns te to ieraudzījis, teica,ka grib redzēt, un man likās, ka ļoti laba iespēja, ka tepat Jēkabpilī ko tādu var redzēt. Tik žēl, ka tik vēlu sākas.....
  • jaņuks
    02.07.2018 18:16
    Domāta man arī manā 23 gad
    u vecumā:)))) un vēl-visiem gudriniekiem varu pavēstīt, ka redzamība ir tad , kad tumsa. Ja problēmas-nevajag nāk, televīzija pilna. Es to uzskatu par lielisku iespēju vasaras vakarā, un visiem "rējējiem" iesaku- sākat to darīt jau tagad!!!:)labu veiksmi!!!:)
  • Santa
    02.07.2018 18:16
    tiešām - kas tas par laiku priekš multfilmas????
    ja būtu plkst 20.00 mēs ar bērniem ietu, bet tā....nea. varbūt tie, kuri nosaka filmas rādīšanas laiku varētu padomāt par auditoriju kam tā domāta????
  • hmmm...
    02.07.2018 18:16
    Cik saprotu tā vairāk ir domāta bērniem?Bet kā lai es 6 gadīgu bērnu kurš jau 21 lien gultā-aizvedu tik vēlu?

Atstājiet komentāru