2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Šodien  „Knīpu un Knauķu” koncertā ģimeniski notikumi

Šodien „Knīpu un Knauķu” koncertā ģimeniski notikumi

27.jūlijā plkst.16.00 Jēkabpils, Krustpils saliņā, koncertēs „Knīpas un Knauķi".
 

Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālā studija „Knīpas un Knauķi" savas jau vairāk nekā 40 gadu darbības filozofijas pamatā vienmēr turējuši godā ģimeniskas vērtības, prasmi saprasties savstarpējā cieņā un mīlestībā, tāpēc nav nejaušība, ka koncertuzvedums „Mūsu mammai un tētim" veidots, balstoties tieši uz šādām vērtībām.
 
 
Koncertizrādē skanēs komponista Andra Sējāna dziesmas ar Ineses Zanderes un latviešu tautas dziesmu vārdiem un komponista Jāņa Ķirša dziesmas ar Aspazijas, Raiņa, Māras Cielēnas, Māra Čaklā vārdiem, kas, sakārtotas režisores Lailas Kirmuškas stāstā un Sanitas Sējānes horeogrāfijā, ļaus piedzīvot dažādu izjūtu gammu kādas ģimenes dzīvē. Ģimenē dzīvo mamma, tētis un bērni – gan vecākais brālis un māsa, gan jaunākie brālīši un māsiņas. Vai viņiem pietiek laika veltīt viens otram uzmanību, vai pietiek spējas sajust un sadzirdēt vienam otru, tepat blakus? Kaut šķietami katram ģimenes loceklim ir atšķirīgas „aktuālās dzīves tēmas" - mazākajiem savi prieki un bēdas, lielākajiem savi sapņi un pārdomas, svarīgi ir sajust un apzināties savas ģimenes spēku savstarpējā mīlestībā, cieņā un gādībā visa mūža garumā. Vai mums pašiem tas izdodas?
 

Ģimeniski muzikālu brīvdienu jūs piedzīvosiet kopā ar solistiem Nauri Indzeri (tētis), Sanitu Sējāni (mamma), Daumantu Kalniņu (vecākais brālis), Lauru Štomu (vecākā māsa), Marku Žubuli (jaunākais brālis), Signi Locu (jaunākā māsa) un mazākajiem brāļiem un māsām – RLB bērnu vokālās studijas „Knīpas un Knauķi" dziedātājiem „Cīrulīšiem", „Bezdelīgām" un „Zīlītēm".
 

Koncertuzvedums nav iedomājams bez instrumentālās grupas dalībniekiem - Andra Sējāna (taustiņinstrumenti), Leona Sējāna (ģitāra), Roberta Rasas (basģitāra), Anrija Grinberga (bungas), Dagnijas Tučas (blokflauta) un Ievas Šablovskas (arfa) .
 

Bērnu vokālās studijas „Knīpas un Knauķi" vadītājas: Edīte Putniņa, Jonita Štoma, Sanita Sējāne. Horegrāfe Sanita Sējāne.
 

Ieeja koncertā - bez maksas.

Atstājiet komentāru