2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Krustpils pilī uzstāsies Karīna Tatarinova ar koncertu „Karīnas romances”

Krustpils pilī uzstāsies Karīna Tatarinova ar koncertu „Karīnas romances”

10. jūlijā plkst. 19.00 pasākuma "Krustpils pils nedēļa" ietvaros, skanēs ģitārista Artūra Kutepova un dziedošās aktrises Karīnas Tatarinovas koncerts "Karīnas romances".

Koncertā dzirdēsiet dziesmas no zināmām un visu iemīļotām, kā arī mazāk zināmām kinofilmām - pašmāju, krievu un ārzemju kino angļu, serbu un spāņu valodās. Skanēs arī dziesmas no jaunā, gada sākumā iznākušā CD "ne'FORMĀTS", kurā iekļautas Imanta Kalniņa dziesmas no kinofilmām un izrādēm. Dziesmas ar Māra Čaklā dzeju un Čaklā vēl nepublicēti dzejoļi.

"Aktrise, kura dzied", kā pati par sevi saka Karīna Tatarinova, savulaik spēlēja Latvijas Nacionālajā teātrī, vēlāk Teātra Observatorijā, bet tagad dzied un piedalās TV seriālā "Viņas melo labāk", kurā atveido Margarita lomu. Artūrs Kutepovs ir džeza ģitārists un virtuozs, daudzu grupas "Labvēlīgais tips" dziesmu autors.

Biļetes uz koncertu "Karīnas romances" iespējams iegādāties Krustpils pils kasē: iepriekšpārdošanā – četri eiro un 27 centi, koncerta dienā – pieci eiro un 12 centi.

Vairāk informācijas par „Pils nedēļas" norisēm muzeja mājas lapā www.jekabpilsmuzejs.lv.
Kate Zaharova,
Muzeja Komunikāciju daļas vadītāja

Atstājiet komentāru