2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Kino Placī – „Brīvdienas Parīzē”

Kino Placī – „Brīvdienas Parīzē”

No 25.-28. jūnijam Kino Mītnē Jēkabpils tautas nama Kamerzālē, kur Kino Placis slēpjas no aukstuma plkst. 20.00 demonstrēs romantisku drāmu „Brīvdienas Parīzē". Filmā atainots brūkošu attiecību emocionālais kontrasts visromantiskākajā un skaistākajā mīlestības pilsētā.
 
 
Kāzas - pats romantiskākais un svinīgākais pasākums daudziem mīlošiem pāriem. Pēc greznām svinībām jaunlaulātie parasti dodas medusmēnesī, lai paliktu divatā un pilnībā izbaudītu viens otru. Daudzi jaunlaulātie par kāzu ceļojuma galamērķi izvēlas Parīzi, kura tiek uzskatīta par romantiskāko vietu pasaulē.
 
 
Šāda brauciena valdzinājumam nespēja turēties pretī arī filmas galvenie varoņi. Medusmēnesi laulātais pāris pavadīja Parīzē. Viņi bija neprātīgi iemīlējušies un ārkārtīgi laimīgi. Gāja gadi, pelēkā ikdiena un nepārtrauktās rūpes aizēnoja romantiku laulāto dzīvē. Pāris desmitgades pēc kāzu ceļojuma viņi nolēma atkal aizbraukt uz Parīzi, lai atsauktu atmiņā, cik labi viņi šeit reiz pavadījuši laiku. Galvenie varoņi patiesi cer, ka brīvdienas Parīzē ļaus viņiem atjaunot savas jūtas un padarīs košāku vienveidīgo ģimenes dzīvi.
 
 
Filmas režisors ir Rodžers Mičels, bet galvenās lomas spēlē Džefs Goldblūms, Džims Broudbends, Lindsija Dankana un Olijs Aleksandrs.
 
 
"Brīvdienas Parīzē" saņēmusi daudz pozitīvu kritiķu atsauksmju, kā arī prezentēta Toronto Starptautiskajā filmu festivālā.
 
 
 
 
Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.
 
 
Oriģinālais nosaukums: Le Week-End
Žanrs: romantiska drāma, komēdija
Garums: 1h 33 min
Gads: 2013
Valsts: Francija
Pirmizrāde Latvijā: 29.11.2013
Vecuma ierobežojums: 12+ - Līdz 12 g.v. – neiesakām
 
Biļetes cena uz seansu 1,5 €, biļetes nopērkamas Jēkabpils tautas nama kasē.

Atstājiet komentāru