2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Veras Kino Placis

Veras Kino Placis

Šovasar jau otro sezonu Jēkabpils tautas nama pagalmā jēkabpiliešiem un pilsētas viesiem iespējams skatīties kino – šeit iemitinājies Kino Placis. Kino Placis vērsies 17.jūnijā plkst. 22.00 ar komēdiju „Zem žigolo maskas", kurā galvenajās lomās ir izcili aktieri - Vudijs Allens, Džons Turturro, Šārona Stouna, Vanesa Paradī. No 18. - 20.jūnijam šo filmu izrādīs plkst. 22.30.
 
 
No 25.līdz 28.jūnijam plkst. 22.30 tiks demonstrēta spēlfilma „Brīvdienas Parīzē". Tas ir stāsts par laulātu pāri, kuri kāzu jubilejā ierodas Parīzē – pilsētā, kur viesojās pirms daudziem gadiem savā medusmēnesī. Filmā atainots brūkošu attiecību emocionālais kontrasts visromantiskākajā un skaistākajā mīlestības pilsētā.
 
 
Jūlija sākumā Kino Placī demonstrēs komēdiju „Virtuve Parīzē", savukārt Jēkabpils Pilsētas svētku laikā 10.jūlijā notiks Kino Plača Dārza svētki, kuros demonstrēs Rīgas Starptautiskais filmu festivāla 2ANNAS īpaši atlasītu īsfilmu programmu „PROJEKTORS 2014" un pirmizrādi piedzīvos meistardarbnīcas „KINO NO A līdz Z" dalībnieku veidotā dokumentālā filma par Jēkabpili. Uz Dārza svētkiem ieeja būs bez maksas.
 
 
Līdz vasaras beigām būs skatāmas tādas filmas kā „Šefpavārs uz riteņiem", „Skaistule un briesmonis", animācijas filma „Tītari: Atpakaļ nākotnē" un biogrāfiska komēdija „Volstrītas vilks".
 
 
Plānots, ka Kino Placis sezonu noslēgs augusta vidū ar latviešu filmu programmu.
 
 
Biļetes cena uz seansu 1,5 €, tās iepriekšpārdošanās nopērkamas Jēkabpils tautas nama kasē, bet pirms filmu seansiem – Kino Placī. Ja laika apstākļi izskatās nelabvēlīgi, pārliecināties, vai seanss notiks, var, piezvanot pa tālruni 29519148. Par labsajūtu filmas skaitīšanās laikā lūgums maksimāli parūpēties katram pašam – paņemt līdzi siltāku šalli, pledu, pretodu līdzekli.
 
 

Atstājiet komentāru