2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Bērnus gaidīs Vinnijs Pūks, Tīģerēns, Runcis Rūdis un Bebrs Bruno

Bērnus gaidīs Vinnijs Pūks, Tīģerēns, Runcis Rūdis un Bebrs Bruno

 

1.jūnijs visā pasaulē tiek atzīmēts kā Starptautiskā bērnu aizsardzības diena. Kopš 1950.gada šī diena izveidojusies kā nemainīga tradīcija daudzās pasaules valstīs. Arī  Latvijā notiek dažādi pasākumi, kas veltīti bērniem, sniedzot prieku un sajūtu, ka šī ir viņu diena. Mēs, pieaugušie, esam laimīgi, kad mūsu bērni smejas un priecājas!

1.jūnijā plkst. 12.00 aicinām uz svētkiem Vecpilsētas laukumā. Ja vēlies jauki pavadīt svētdienu un līdzdarboties pasākumā, nāc ciemos! Tevi gaidīs Vinnijs Pūks un Tīģerēns! Vinnijam Pūkam ļoti patīk, ka pie viņa nāk ciemiņi!

Ciemos nākot, smaidus un dziesmas līdzi ņems deviņgadīgā Elizabete Lukaševiča no Rīgas, un mazo dziedošie jēkabpiliešu ansambļi:  „Mazās Pelītes”, „Pelītes”, „DingDong” (vadītāja Ilze Samule), „Zvanotiņas” (vadītāja Irīna Burnaševa), „Dziesmiņa” (vadītāja LigindraVeide),  „Kamolītis”, „Superpuikas” un „Supermeitenes” (vadītāja Iveta Januševska), mazie vokālisti no konkursa CĀLIS 2014 – Timurs Andrejevs, Elza Eglīte, Katrīna Kaneļska un galvenā titula – Cālis 2014 ieguvēja – Elizabete Vasjkova; vokāli instrumentālā grupa ANY FACE (vadītāja Inga Zvirbule), kā arī dziedātājs, komponists Didzis Rijnieks.

 Pasākuma laikā notiks daudzveidīgas aktivitātes, kurās varēs piedalīties dažāda vecuma bērni: piepūšamās atrakcijas, izjāde ar poniju, radošās darbnīcas, kā arī  spēles un rotaļas, ko piedāvā piedzīvojumu un atpūtas nometnes radošā grupa „Zemūdens valstība”. Turpat laukumā pie policijas telts bērnus gaidīs Runcis Rūdis un Bebrs Bruno. Turklāt Sporta Pilsētā Dinamo (Viestura iela 10b) gaidīts ikviens, kuru aizrauj sportiskas aktivitātes. Tās organizē Sporta attīstības fonds ar  lieldrauga Latvijas Dzelzceļš atbalstu.

Komentāri (0-1/1)

  • anonīms
    02.07.2018 18:16
    :P

Atstājiet komentāru