2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

17. jūnijā atvērsies Kino Placis

17. jūnijā atvērsies Kino Placis

Kino Placis vērsies 17.jūnijā plkst. 22.00 ar unikālu un jautru komēdiju „Zem žigolo maskas”, kurā galvenajās lomās ir izcili aktieri – Vudiju Allens, Džons Turturro, Šārona Stouna, Vanesa Paradī.18., 19. un 20.jūnijā šo filmu izrādīs plkst. 22.30.

No 25.līdz 28.jūnijam plkst. 22.30 tiks demonstrēta spēlfilma „Brīvdienas Parīzē”. Tas ir stāsts par laulātu pāri, kuri kāzu jubilejā ierodas Parīzē – pilsētā, kur viesojās pirms daudziem gadiem savā medusmēnesī. Filmā atainots brūkošu attiecību emocionālais kontrasts visromantiskākajā un skaistākajā mīlestības pilsētā.

Biļetes cena uz seansu 1,5 €, tās nopērkamas Tautas nama kasē. Ja laika apstākļi izskatās nelabvēlīgi, pārliecināties, vai seanss notiks, var, piezvanot pa tālruni 29519148. Par labsajūtu filmas skaitīšanās laikā lūgums maksimāli parūpēties katram pašam – paņemt līdzi siltāku šalli, pledu, pretodu līdzekli.

Paldies visiem, kas, balsojot interneta vietnē „Visi dati”, palīdzēja izveidot filmu programmu Kino Placim.

No ārzemju spēlfilmām visbiežāk minētā bija „Brīvdienas Parīzē”, „Volstrītas vilks”, „Skaistule un briesmonis”, „Zem žigolo maskas” un „Šefpavārs uz riteņiem”, bet no latviešu filmām galvgalī iebalsotas „Vientuļā sala”, „Labās rokas”, „Džimlai Rūdi Rallalā!” un „OKI – okeāna vidū”. Pavisam savu vēlmi iekļaut programmā kādu no piedāvātā filmu saraksta izteica 179 aptaujas dalībnieki (149 sievietes un 30vīrieši). Aptaujas dalībnieku vidējais vecums – 27,2 gadi.

Atstājiet komentāru