2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Piesakies kino meistardarbnīcai „KINO NO A līdz Z”

Piesakies kino meistardarbnīcai „KINO NO A līdz Z”

Jēkabpils Kultūras pārvalde sadarbībā ar biedrību „Vizuālās kultūras klubs” Jēkabpilī no 17.-19. jūnijam organizē bezmaksas meistardarbnīcu cikla „KINO NO A līdz Z” ietvaros ar mērķi uzlabot jauniešu zināšanas par kvalitatīva video izveidošanu un pielietošanu radošu mērķu īstenošanai. Meistardarbnīcas dalībnieki tiek atlasīti konkursa kārtībā.

Pieteikties aicināti jēkabpilieši vecumā no 15- 18 gadiem. Pieteikšanās līdz 10.jūnijam, iesniedzot trīs autorfoto, kas veido stāstu par kādu jēkabpilieti vai vietu Jēkabpilī, par kuru konkursants vēlētos veidot dokumentālo filmu un aizpildītu pieteikuma anketu.

Konkursa nolikums un pieteikšanās anketa atrodami mājas lapā www.jkp.lv. Pieteikumi iesniedzami elektroniski, tos sūtot uz e-pasta adresēm Ieva.Mikanovska@jkp.lv un dmitrijs.scegolevs@gmail.com.

Radošā darbnīca „KINO NO A līdz Z” līdz šim jau realizēta Rīgā, Sabilē, Krāslavā, Staicelē u.c. Latvijā. Meistardarbnīcas ietvaros paredzētas gan praktiskās, gan teorētiskās nodarbības.

Meistardarbnīcas rezultātā tiks izveidota divdaļīga filma, apspēlējot Jēkabpils pilsētas ģeogrāfiskā novietojuma - Daugavas abos krastos - tēmu. Filma pirmizrādi piedzīvos Jēkabpils Pilsētas svētku laikā - Kino Plača Dārza svētkos 10.jūlijā.

Meistardarbnīca norisinās ar Valsts Kultūrkapitāla fonda 2014.gada Latvijas valsts mežu atbalstītās Zemgales kultūras programmas atbalstu.

 

Avots:

Ieva Mikanovska

Jēkabpils pilsētas pašvaldības

Kultūras pārvaldes

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru