2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Naktsklubs „Cita atpūta” aicina uz starptautisku deju konkursu un „Bermudu Divstūra” koncertu

Naktsklubs „Cita atpūta” aicina uz starptautisku deju konkursu un „Bermudu Divstūra” koncertu

Piektdien, 17. janvārī pl. 22.00 Jēkabpils naktsklubā „Cita atpūta” notiks starptautiskā deju konkursa „Club Dance Queen & King 2014” reģionālā atlases kārta, bet pēc tam uz skatuves kāps neticami enerģiskā un neatvairāmā grupa „Bermudu Divstūris”.

Deju konkursā uzstāsies gan individuālie dejotāji, gan grupas - dažādu dejošanas stilu pārstāvji – iesācēji un profesionāļi. Dalībniekiem šī ir lieliska iespēja ne tikai iegūt titulus un balvas, demonstrēt savas prasmes plašai publikai un kļūt pamanītam, bet arī iespēja prezentēt sevi un savu deju skolu starptautiskā mērogā.

Savukārt skatītājiem būs iespēja vērot vairākus lieliskus šovus vienā vakarā, atbalstīt savus favorītus un vakara turpinājumā vērot grupas „Bermudu Divstūris” uzstāšanos.

Konkursa fināls notiks 22. februārī, festivālā „Erots 2014”, Ķīpsalas hallē Rīgā.

Finālā katrā kategorijā tiks izvēlēti divi uzvarētāji – puisis un meitene, kas iegūs titulus „Club Dance Queen” un „Club Dance King” (profesionāliem dejotājiem) un „Club Dance Princess” un „Club Dance Prince” (iesācējiem) un vērtīgas balvas (ceļojumus, līgumus un naudas balvas).

Konkursa rīkotājs ir festivāls „Erots” sadarbībā ar SIA „Tessika”.

Dalībnieku pieteikumi šai kārtai tiek pieņemti līdz 14. janvārim. Informāciju par konkursa nolikumu un reģistrācijas kārtību, lūdzu, meklējiet šeit: www.clubdance.lv.

Atstājiet komentāru