2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpils izklaides dzīvē atgriežas naktsklubs - “Cita atpūta”

Jēkabpils izklaides dzīvē atgriežas naktsklubs - “Cita atpūta”

Šīs nedēlas nogalē Jēkabpilī, Brīvības ielā 45B jaunās telpās pēc vairāku gadu pārtraukuma durvis ver naktsklubs “Cita atpūta”. Šis notikums jau radījis priecīgu ažiotāžu pilsētas jauniešu vidū, jo salīdzinot ar citām Latvijas lielpilsētām, Jēkabpilī piedāvājums izklaidei naktsstundās šobrīd ir neliels.

Kādi piedzīvojumi, ballītes un izklaide jēkabpiliešus sagaida klubā “Cita atpūta” jautājām kluba pārstāvei Lāsmai Iršai.

“Mūsu koncepcija nemainās. Jēkabpiliešiem piedāvāsim dažādas tematiskas ballītes, aicināsim Latvijā zināmus dīdžejus un mūziķus, kā arī nodrošināsim lielisku apkalpošanu bārā. Mūsu agrākie apmeklētāji noteikti atceras spilgtākās ballītes, piemēram, “Spalvas pa gaisu”,“Popkorn party”, “Halloween party”, GACHO, Musiqq un Z-Scars uzstāšanos. Būs jau šīs zināmās tematikas un noteikti būs arī daudz kas jauns. Šīs nedēlas nogales ballīšu tematika ir restartēt jeb iedvest jaunu dzīvību “Citai atpūtai” jaunās telpās,” stāsta Lāsma Irša.

Viņa piebilst, ka jaunajās telpās ir saglabātas kluba dizaina līnijas, pamatā tumši pelēks un aveņrozā, taču esot arī daudz jauna akcentu, kas noteikti patiks apmeklētājiem.

Piektdien jaunajām telpām muzikālo svētību dos Beautiful Madness autors – progresīvais ballīšu meistars DJ Nill Ketner, jaunais, bet daudzsološais DJ REZarin, kā arī mūsu pašu iemīļotie DJ Will Roland un DJ Rimmer. Sestdien turpināsim restartēties pie populāras un melodiskas deju mūzikas, ko nodrošinās mūsējie – DJ Jānis Balodis, DJ Will Roland un DJ Rimmer!

Novēlam klubam veiksmīgu un ilgu pastāvēšanu un apmeklētājiem jautras un interesantas ballītes!

Sandra Mikanovska

Komentāri (0-2/2)

  • GT
    02.07.2018 18:15
    Veiksmi Jums
  • kika4444
    02.07.2018 18:15
    gan jau atkal pēc laika nebūs naudas visiem tie māksliniekiem un bankrotēs,h

Atstājiet komentāru