2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Uzmanību! Jēkabpils mežaparkā manīts lācis

Uzmanību! Jēkabpils mežaparkā manīts lācis

"Jēkabpils mežaparkā šorīt pastaigā biju izvedusi savu Zuzīti, kad pēkšņi suns saboza spalvu, sāka rūkt un riet. Centos noskaidrot, kas piesaistījis Zuzes uzmanību un klajumiņā aiz kokiem ieraudzīju brūno lāci, es domāju tas noteikti bija lācis," ziņo aculieciniece Dace.


Viņa gan atzīst, ka nav centusies pārliecināties , cik liels bijis lācis, jo pašas dzīvība un drošība esot bijusi pirmajā vietā, tāpēc kopā ar Zuzi skriešus metusies prom no Jēkabpils mežaparka.


Portāls Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils dzīvnieku patversmi, lūdzot noskaidrot vai Jēkabpils mežaparkā tiešām klejo lācis. Uzņēmuma darbinieki, pēc reida Jēkabpils mežaparkā, ziņoja, ka brūno lāci tajā nav manījuši, toties pie Radžu ūdenskrātuves sastapuši pašvaldības fotogrāfu Lāci, kurš bildējis ūdensputnus. Līdz ar to neatbildēts paliek jautājums, kurš lācis iztraucējis rīta pastaigu Dacei ar Zuzīti.

 

April! April! Portāls Radio1.lv sveic starptautiskajā joku dienā!

Komentāri (0-4/4)

  • Inga
    02.07.2018 18:32
    Nu jā, bet pa dambi gar Daugava rāpo bariņš čūsku
  • Līga
    02.07.2018 18:32
    " Uzņēmuma darbinieki, pēc reida Jēkabpils mežaparkā, ziņoja, ka brūno lāci tajā nav manījuši, toties pie Radžu ūdenskrātuves sastapuši pašvaldības fotogrāfu Lāci, kurš bildējis ūdensputnus. Līdz ar to neatbildēts paliek jautājums, kurš lācis iztraucējis rīta pastaigu Dacei ar Zuzīti " Paldies! Šis uzlaboja manu dienu :D
  • ese
    02.07.2018 18:32
    Es uzķēros!
  • Juris
    02.07.2018 18:32
    Es ar reiz tur redzēju brūno lāci. Gandrīz iekāpu...

Atstājiet komentāru