2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

LBL: BK “Jēkabpils” komandai pievienojies Guntars Gogulis

LBL: BK “Jēkabpils” komandai pievienojies Guntars Gogulis

BK “Jēkabpils” sastāvam no 1.aprīļa pievienojies Jēkabpils pilsētas pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis.

 

“Visu šo sezonu es cītīgi sekoju līdzi BK “Jēkabpils” spēlēm un esmu secinājis, ka komandai pietrūkst viena mērķtiecīga vīra piesitiena. Tāpēc pieteicu savu kandidatūru, veiksmīgi izgāju pārbaudes treniņu un esmu iekļauts komandas pamatsastāvā. man ir arī zināms sportisks rūdījums, līdz šim esmu nodarbojies gan ar peldēšanu, gan amatieru sastāvā spēlējis basketbolu,” stāsta Guntars Gogulis.

 

Viņš savu lēmumu pamato arī ar vēlmi atbalstīt Jēkabpils basketbolistus cīņā par medaļām. Par iespēju pievienoties basketbola komandai viņš esot domājis jau kādu laiku, bet izšķirošais lēmums pieņemts uzzinot, ka treneru sastāvā atgriezies Igors Miglinieks.

 

“Es zinu šī trenera jaudu un spēju motivēt komandu cīņai, tāpēc esmu absolūti pārliecināts, ka mūsu abu sadarbība būs veiksmes atslēga komandai,” norāda Guntars Gogulis.

 

No neoficiāliem avotiem zināms, ka Guntaru Goguli spēlei BK “Jēkabpils” konsultēs kāds ļoti kaislīgs līdzjutējs no juridiskā sastāva. Pagaidām atklātībā šī konsultanta vārds netiek izpausts.

 

Guntars Gogulis laukumā pirmo reizi izies sestdien izbraukuma spēlē Liepājā, kur BK “Jēkabpils” sacentīsies ar BK “Liepāja/Triobet”.

 

zirgamjasmejas   April, april, april...

Atstājiet komentāru