2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpilī visbiežāk demolē pieturvietas Rīgas ielā

Jēkabpilī visbiežāk demolē pieturvietas Rīgas ielā

Janvāra nogalē Jēkabpilī tika izdemolēta pieturvieta Rīgas ielā netālu no spēļu zāles "Jocker". Policija ir ierosinājusi kriminālprocesu, notiek izmeklēšana un tiek aprēķināti zaudējumi.
 
Statistikas dati liecina, ka pieturvietu demolēšana Rīgas ielā kļuvusi par sava veida melno izklaidi Jēkabpils huligāniem.
 
Jēkabpils domes pilsētsaimniecības departamenta apkopotā statistika liecina, ka pērn četros gadījumos pilsētā pieturvietās notikusi demolēšana, trijos no tiem Rīgas ielā.
 
Maijā vinas nakts laikā tika izdemolēta pieturvietas Rīgas ielā 75 un 100, izdauzot divas stiklotas vitrīnas un nodarot zaudējumus 1100,80 eiro apmērā. Augustā atkārtoti notikusi demolēšana Rīgas ielā 75, izsistas piecas stiklotas vitrīnas, zaudējumi 1128,33 eiro, septembrī demolēšana notikusi Rīgas ielā 218B, nodarītie zaudējumi – 677 eiro. Savukārt novembrī izdemolēta pieturvieta Kļavu ielā iepretim RIMI, zaudējumi – 700 eiro. Visos gadījumos tika uzsākts kriminālprocess. Vainīgie pagaidām nav saukti pie atbildības.
 

Kopumā pieturvietu demolētāji pagājušajā gadā pašvaldībai nodarījuši zaudējumus 3606, 13 eiro apmērā.

Komentāri (0-2/2)

  • Jēkabs
    02.07.2018 18:22
    Mums ir nespējnieku pašvaldība un tai pakļauta policija.
    Sakiet lūdzu - juris ostrovskis vai viņa vecāki ir jau samaksājuši par iepriekš tieši šo sadauzīto pieturu vai mēs pārējie maksājam par izpildvaras nespēju kontrolēt elementāras lietas?! un maksāsim turpmāk?!!! kas notiek pilsētā?!! Kad tas beigsies?!!
  • ...
    02.07.2018 18:22
    Tad lai nebrīnās, ka arī pieturu vietās uzslies Jēkabpils karogus...

Atstājiet komentāru