2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpilī un Atašienē iereibuši autovadītāji izraisa avārijas

Jēkabpilī un Atašienē iereibuši autovadītāji izraisa avārijas

VP sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka pieķerti divi autovadītāji – Jēkabpilī un Atašienē, kas būdami alkohola reibumā sēdušies pie automašīnas stūres un izraisījuši ceļu satiksmes negadījumus.

21. janvārī īsi pirms pulksten 21.00 Jēkabpilī kāds 1977. gadā dzimis vīrietis vadīja “Landrover” markas automašīnu, būdams alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Vadot automašīnu netika gala ar transportlīdzekļa vadību, kā dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. 

Par šo pārkāpumu uzsākts kriminālprocess.

2024. gada 21. janvārī īsi pirms pulksten 23.00 Jēkabpils novadā, Atašienes pagastā kāds 1968. gadā dzimis vīrietis vadīja transportlīdzekli “Scania”, būdams 3,06 promiles lielā alkohola reibumā. Vadot automašīnu netika gala ar transportlīdzekļa vadību, kā dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas. Ceļu satiksmes nega’dijumā neviena persona fiziski necieta. 

Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process, kā arī kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Atstājiet komentāru