2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Pēc “ielidošanas” mēbeļu veikalā autovadītājs ar smagām traumām nogādāts slimnīcā, mēbeļu veikalam nodarīti būtiski zaudējumi (FOTO, VIDEO)

  • 19 junijs 2023 --

Sestdienas agrā rītā kāda automašīna Jēkabpilī, Nameja ielā lielā ātrumā iebraukusi mēbeļu veikalā, un autovadītājs pēc negadījuma ar smagām traumām nogādāts Jēkabpils slimnīcā, informē Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece.

Viņa sacīja, ka 17. jūnijā pulksten 4.59 Valsts policijā tika saņemta informācija par automašīnu Audi A6, kuras vadītājs, kāds 2002. gadā dzimis jaunietis, iebraucis mēbeļu veikalā Jēkabpilī, pēc kā automašīna apgāzusies uz jumta. Notikuma vietā cieta transportlīdzekļa vadītājs, kurš ar nopietnām traumām nogādāts ārstniecības iestādē, kur viņam nozīmētas arī visas nepieciešamās ekspertīzes. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu, kā arī kriminālprocess par iespējamu atrašanos alkohola vai citu apreibinošu vielu reibumā. Šobrīd policija skaidro notikušā apstākļus.

Tāpat arī uz notikuma vietu tika saukts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. Tā pārstāve Sandra Vējiņa informē, ka sestdienas agrā rītā tika saņemts izsaukums uz Nameja ielu Jēkabpilī, kur vieglā automašīna iebraukusi ēkā. Ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, no automašīnas atbrīvoja cietušo cilvēku, kuru nodeva NMPD darbiniekiem. Notikuma vietā tika atvienots automašīnas akumulators, lai novērstu automašīnas aizdegšanos. Izmantojot absorbentu, notikuma vietā tika savākti izlijušie tehniskie šķidrumi.

Veikalam “Labas mēbeles” Jēkabpilī, Nameja ielā 7 nodarīti būtiski zaudējumi, bojāta siena, mēbeles, zaudējumu apmērs patlaban tiek aprēķināts. Veikala īpašnieks līdzdalīja foto un video publicēšanai portālā Radio1.lv.

Sociālajos tīklos publicētajos video redzams, ka auto lielā ātrumā "lido" uz veikala pusi, kustību veicot metru vai pāris metrus virs zemes. Apkārtnes pārzinātāji skaidro, ka tuvējā ceļu krustojumā ir pazeminājums, kuram otrā pusē ir slīpa ceļa mala, kas arī esot kalpojusi kā tramplīns, lai mašīna atrautos no zemes.

Foto: veikals “Labas mēbeles” un aculiecinieki


Saistīta ziņa: Sestdienas agrā rītā Jēkabpilī, Nameja ielā automašīna taranējusi mēbeļu veikalu (FOTO)

Komentāri (0-5/5)

  • Aivis
    25.06.2023 00:53
    Kā ta ne - regulāri sēž uz Nameja x Viesītes ielas pie garāžiņām kur stāvvietas grozīšanās ātrumi un bīstamības, un jostas, tehniskās apskates uzlīmes, vai ko jau tur čeko pa bariņam. Vēl tikko vesels bariņš pa abām pusēm ķemmēja, lai mēneša protokolu normu savāktu atskaites ķeksītim Rīgas vadībai.
  • Ferdinands
    20.06.2023 20:34
    3 gadu laikā pilsētā neesmu redzējis nevienu ceļu policistu. Jautājums, vai viņi vispār eksistē, vai tikai sēž kabinetos, vai vispār nolikvidēti reformu rezultātā??
  • Marta
    20.06.2023 13:41
    Kā var būt tik ļauni cilvēki kā Egons.
  • Egons
    20.06.2023 11:38
    Hā - lika pagaidīt. Papētīju mazliet - neko vairāk par 5 gadu liegumu neuzliks. Tā ka aizbrauks uz angliju, sapelnīs mēbelēm, tiesībām, kādam audzikam ar stūri bardačokā un varēs vālēt tālāk kā aptaurēts.
    Vāji likumi...
  • Egons
    19.06.2023 17:38
    Cerams, vairs nekad nevarēs pabraukt. Ar motorizētu transportu.

Atstājiet komentāru