2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpils glābēji izceļ no Dienvidsusējas slīkoni (PAPILDINĀTS)

Jēkabpils glābēji izceļ no Dienvidsusējas slīkoni (PAPILDINĀTS)

Papildināts ar policijas informāciju, 3.rindkopa.

Svētdien, 7.februārī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Jēkabpils brigādes Aknīstes postenis saņēma izsaukumu palīdzēt no ūdens izcelt noslīkušu cilvēku, informē Valsts ugunsdzēsības glābšanas dienesta Jēkabpils brigādes  komandieris Dzintars Cvilikovskis.

Glābēji devās uz ceļa Vecumnieki – Nereta – Subate 67. kilometru, kur sadarbībā ar policiju, no Dienvidsusējas, tika izvilkts slīkonis un nogādāts krastā.
Šobrīd sīkāka informācija par bojāgājušo cilvēku un nelaimes iemesliem nav zināma. Teksts dienas gaitā tiks papildināts ar policijas sniegto informāciju.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Disciplinārās uzraudzības grupas vecākā inspektore Diāna Purviņa informēja radio1.lv , ka glābēju palīdzība bijusi nepieciešama, lai noceltu uz ledus atrasto vīrieti.
1987.gadā dzimušā vīrieša nāves iemesli joprojām nav skaidri, vardarbības pēdas konstatētas nav.
Ir uzsākts kriminālprocess.

Savukārt sestdien, 6. februārī Aknīstes posteņa glābēji devās izsaukumā uz Ilūkstes novada, Subati, kur palīdzība bija nepieciešama ūdenstilpē iekritušam cilvēkam. Ierodoties notikuma vietā, cietušais ar iedzīvotāju palīdzību jau bijis izvilkts krastā un nodots mediķu uzraudzībā. Iemesli, kādēļ persona nonākusi nelaimē nav zināmi.

Saistīta ziņa: „VEF Rīga” ārsts Jānis Petronis no dzīves aizgājis labprātīgi?

Atstājiet komentāru