2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Jēkabpilī, laukumā pie ģimnāzijas sievietei uzbrūk laupītājs

Jēkabpilī, laukumā pie ģimnāzijas sievietei uzbrūk laupītājs

Jēkabpilī, Oskara Kalpaka laukumā, vakar ap pulksten sešiem vakarā kāds vīrietis uzbrucis sievietei, iesitot pa seju un cenšoties no rokām izraut rokassomiņu.

Valsts policijas Zemgales reģionālās pārvaldes Disciplinārās uzraudzības grupas vecākā inspektore
Diāna Purviņa sacīja, ka pagaidām nenoskaidrota persona, pielietojot vardarbību, iesitot pa sejas labo pusi, mēģinājis aplaupīt 1965.gadā dzimušu sievieti.

Diāna Purviņa stāstīja, ka aptuveni 25 - 30 gadus vecs vīrietis sākotnēji sievietei prasījis iedot cigareti, pēc kā sieviete turpinājusi ceļu. Vīrietis gājis no mugurpuses un pēc brīža prasījis iedot naudu. Tad sievietei iesitis un sācis raut no rokām somiņu, bet 50 gadus vecā sieviete turējusies pretim, stingri turot somiņu un neizlaižot to no rokām. Cīņas rezultātā sieviete pakritusi, saukusi palīgā. Pateicoties garām ejošam vīrietim, laupītājs nobijies un aizbēdzis.

Policija par uzbrukumu sākusi kriminālprocesu., tiek pārbaudīts aizdomās turēto personu loks.

Komentāri (0-5/5)

  • cilveks
    02.07.2018 18:28
    Jekabpils policija neko nedara ,sež savas patruļa mašīnas izbauda ziemas priekus sanesot dienesta auto . Brinos ka vispar kadu noziedzinieku atrod . :o
  • tince
    02.07.2018 18:28
    Pašvaldības policija domāta Jēkabpilī priekš tā, lai staigātu pa ielām un stādītu protokolus par atkritumu tvertnēm,šķaudīsanu un klepošanu,pīpēšanu neatļautās vietās un citiem dzīves sīkumiem kas neapdraud apkārtējo dzīvības un veselību.
    Galvenais-alga,forma,kabinets!
  • Agnese
    02.07.2018 18:28
    Kur tad ir manāma pašvaldības policija? Vai tas tika tadam nosaukumam?
  • Mareks Sarnovskis
    02.07.2018 18:28
    Kameras sen ir jāsaliek policijai labi zināmās vietās. "Bēgļu " uzaicinājums krimināli pelēkā pilsētā ir pieņemams tik pajoliņam.
    Jēkabpils drošība ielās ir dramatiska. Bet žurnālistu politkorektās intervijas ar atbildīgajiem ir ņirgāšanās par cietušajiem.
  • Sieviete
    02.07.2018 18:28
    pie ģimnāzijas un Strūves parka un uz dambja pie parka ļoti bieži vakaros un pa naktī stāv automašīnas , lielas kompānijas , dzēr - trokšņo, bail iet garām vakaros. Policijas mašīna - patrulējot reti pamanāma, un redzot māla stāvošas auto- neapstājas un nenoskaidro kas tur notiek!!

Atstājiet komentāru