2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpilī saskrējās divas automašīnas, vienā no tām atradās astoņi bērni (FOTO) (PAPILDINĀTA)

Jēkabpilī saskrējās divas automašīnas, vienā no tām atradās astoņi bērni (FOTO) (PAPILDINĀTA)

(Papildināts viss teksts un pievienots vēl viens foto)

 

Jēkabpilī ceturtdien no rīta pulksten 7.45 Zīlānu un Rīgas ielas krustojumā saskrējās divas Volksvagen (VW) markas automašīnas – vieglā un busiņš, kas pārvadā skolēnus. Satiksmes negadījuma brīdī autobusā atradās astoņi skolēni.

 

Valsts Policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa priekšnieks Zigmunds Januševskis sarunā ar Radio1.lv pastāstīja, ka šis ir klasiks ceļu satiksmes negadījums, kas noticis autovadītjas neuzmanības dēļ. VW Golf Variant vadītāja, braucot pa Rīgas ielu no Līvānu puses nav devusi ceļu VW Crafter, kas braucis no tilta pār Daugavu uz Zīlānu ielu, kas šobrīd ir galvenais ceļš. Satiksmes negadījumā bojāti transporta līdzekļi.

 

Zināms, ka busiņš pieder Krustpils novada Antužu speciālajai internātpamatskolai. To portālam Radio1.lv apstiprināja skolas direktors Ziedonis Ozoliņš , taču plašākus komentārus par satiksmes negadījumu nesniedza, norādot, ka viņa rīcībā nav pietiekamas informācijas. Par satiksmes negadījumu bija informēts arī Krustpils novada izpilddirektors Raivis Ragainis, taču arī viņš nepietiekamās informācijas dēļ nekomentēja notikuši.

 

Savukārt Zigmunds Januševskis sacīja, ka negadījumā bērni un transporta līdzekļu vadītāji nav cietuši un līdz ar to mediķu palīdzība nevienam neesot bijusi vajadzīga.

 

Foto: Atis Caune-Zalāns un Arta Vītola

Komentāri (0-2/2)

  • Guest
    02.07.2018 18:28
    paldies dievam ka dzivi visi .. galvenaijs ka neviens nau cietis shaja negadijuma.....
  • Ivars
    02.07.2018 18:23
    Paldies Dievam, ka visi dzīvi!!!

Atstājiet komentāru