2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Atkal traģiski notikumi uz Latvijas ceļiem

Atkal traģiski notikumi uz Latvijas ceļiem

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā divi cilvēki, bet cietuši deviņi, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

 

Daugavpils novadā, Naujenes pagastā, Kraujā automašīnas «Nissan» vadītājs uzbrauca 1956.gadā dzimušam vīrietim, kurš pārvietojās invalīda ratos. Pēc negadījuma vīrietis nogādāts slimnīcā, tomēr mediķiem viņa dzīvību glābt neizdevās.

 

Savukārt Krāslavas novadā, Kombuļu pagastā 1978.gadā dzimis vīrietis netika galā ar traktora vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījuma traktora vadītājs gāja bojā.

 

Līdzīgi gadījumi, kad autovadītāji uzbraukuši gājējiem vakar notikuši Rīgā un Jēkabpilī. Pēc negadījumiem cietušie nogādāti slimnīcā.

 

Tāpat Viļānu novadā uz ceļa Viļāni-Galēni 1996.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Audi» nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī, kur mašīna apgāzusies. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts 1996.gadā dzimušais automašīnas vadītājs un 1996.gadā dzimis automašīnas pasažieris.

 

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki, bet divi gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cietuši četri cilvēki

Atstājiet komentāru