2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpilī  nodedzis malkas šķūnis Kalna ielā

Jēkabpilī nodedzis malkas šķūnis Kalna ielā

Jēkabpilī, Kalna ielā šonakt dedzis malkas šķūnis 70 kvadrātmetru platībā. Tas jau ir otrais malkas šķūnis pilsētā, kas bez redzamiem iemesliem nodeg pēdējo dienu laikā.

 

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Jēkabpils daļas komandieris Dzintars Cvilikovskis sacīja, ka izsaukumu uz ugunsgrēku dienests saņēma pulksten 1:43. Tā kā ugunsgrēks izcēlās blīvi apdzīvotā vietā un lūidz ar to bija paaugstinātas bīstamības, uz notiekuma vietu izbrauca divas vienības no Jēkabpils un kā papildspēks tika izsaukta ugunsdzēsēju vienība no Pļaviņām.

 

Dzintars Cvilikovskis sacīja ka nelielu daļu malkas izdevies izglābt, izmetot laukā no degošā šķūņa. Ugunsgrēka izcelšanās iemesls nav zināms, jo malkas šķūnim nebija pievienota elektrība. Iemeslu skaidros policija.

 

Jau ziņots, ka pirmdienas vakarā aizdegās malkas šķūnis Jēkabpilī Robežu ielā. Arī šajā gadījumā pagaidām vēl nav zināmi ugunsgrēka izcelšanās iemesli.

Komentāri (0-2/2)

  • doma
    02.07.2018 18:22
    Man prātā ne visai laba doma, k a nav uzradies kāds ar ne visai labiem nolūkiem ? Atceros, ka Kuldīgā bija tā
  • Guest
    02.07.2018 18:22
    Kas te mums par šķūnīšu degšanu ēru sākusies?Te Robežu iela, nu Kalna iela.Vai nav jāizvērtē versija par ļaunprātīgu dedzināšanu?Pārāk daudz sakritību.

Atstājiet komentāru